Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 9x
2+ 1 5
Autor:

Pizza – Langoše

Snadné
Ingredience
Hladká mouka 1 kg
Cukr 1 kostka
Sůl 1 lžička
Jedlá soda 1 lžička
Bílý jogurt
malý
1 kelímek
Rostlinný olej 4 lžíce
Droždí 50 g
Mléko
vlažné
500 ml
Pizza – Langoše

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z mouky/obilovin

Do vlažného mléka rozdrobíme droždí, přidáme kostku cukru a necháme vzejít kvásek, který necháme v teple vykynout. Do mísy prosijeme mouku, sůl a sodu, přidáme vykynutý kvásek, jogurt a olej. Zaděláme těsto a necháme vykynout.

Na pizzu - tři plechy. Lanoše - z těsta uděláme kuličku a z toho placku.

Těsto můžeme nechat do druhého dne v lednici.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Oznámkujte recept jako ve škole 1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2+ (hodnoceno 9x)
Pomazánka z uzené makrely Rychlé jarní pomazánky Články z

Komentáře k receptu: Pizza – Langoše

Komentáře

  1. Zdenka   12.02.2015 | 17:38 | reagovat | závadný

    Ahojky recept je moc dobrý a doporučuji ho všem kdo jsou na této stránce ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)

  2. pizzaluda   04.02.2015 | 18:55 | reagovat | závadný

    Zdravíčko moc děkuju za recept :-)) lagoše byli fakt ňamkové
    Ale do italske pizzy se nedava bily jogurt..kdyz olej tak olivovy.. a misto mleka se dava voda. ;-)
    Chicago pizza ma podobnou recepturu jak ta italska az na olej ten neni olivovy..
    pizzu delejte radsi na papitu a na mrizi a do pekace nalejt vodu 8-)
    ... pizzerie maj totiz parní trouby.. diky tomu testo je meke uvnitr a krupave na povrchu

  3. zelosh   01.01.2015 | 18:41 | reagovat | závadný

    Ten nej recept na pizza testo...Terezo kvasek se tvori cca pet az deset minut...nejlepsiii nekde v teple.. ;-)

  4. tereza   09.01.2013 | 17:04 | reagovat | závadný

    hmm vypadá to zajímavě... zkusím to ale ráda bych věděla jak se dlouho tvoří ten kvásek. :-\

  5. Maruš   28.04.2012 | 20:57 | reagovat | závadný

    já to zkusila a ještě nemám výsledek :-) ale doufám že sou výborné jak tu tvrdíte :-))

1 2 Další

Přihlášení

zapoměl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Jak aktivovat svůj účet

Pokud již máte účet v předchozí verzi webu, přihlašte se pomocí svých původních přihlašovacích údajů. Při prvním přihlášení Vás web vyzve k nové registraci, pomocí které se aktivuje Váš účet. Po aktivaci účtu se již budete přihlašovat pomocí emailu a hesla.

Jak aktivovat svůj účet?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web