Autor:

Pivní roláda

Střední
Ingredience
Krůtí prsa 1 kg
Pivo - černé 500 ml
Brambory
malé
600 g
Mrkev 300 g
Pórek 300 g
Drůbeží vývar 500 ml
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Olej  
Cukr 1 lžička
Citronová šťáva 1 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Do plátu umytého a osušeného masa vetřeme sůl a pepř, stočíme do rolády a převážeme. Na pekáč dáme trochu oleje a maso ze všech stran opečeme. Podlejeme 150 ml piva a 30 minut pomalu pečeme v troubě. Potom přidáme na čtvrtky nakrájené brambory, na kolečka nakrájený pórek a mrkev, poprášíme cukrem, zalejeme vývarem a pečeme dalších 60 minut. Potom teplotu v troubě zvýšíme a pečeme 15 minut za podlévání pivem. Maso a zeleninu vyjmeme, výpek povaříme, ochutíme šťávou, cukrem a kořením.

Roládu nakrájíme na plátky a podáváme se šťávou a zeleninou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Pikantní pečený guláš Lahůdky a speciality maďarské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Pivní roláda

Komentáře

  1. Jaroslava Oumarová   30.03.2006 | 10:32 | reagovat |

    Takovéhle recepty mám moc ráda. Maso i příloha jedním"vrzem":-)) Díky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox! 8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox!
Video: Co udělá levný šampon s barvenými vlasy? Video: Co udělá levný šampon s barvenými vlasy?
Tipy na víkend: Na nákupy, na polévku i za sluníčkem Tipy na víkend: Na nákupy, na polévku i za sluníčkem
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web