Autor:

Pikantní vepřové na pivu

60 minut PT0H60M
Snadné
Ingredience
Vepřové maso  
Sůl  
Pepř mletý  
Koření  
Pivo
50-100
100 ml
Slanina 50 g

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso okořeníme, popř. necháme předtím marinovat v oblíbeném koření, a zprudka osmahneme na slanině po obou stranách. Mezitím rozpálíme troubu a rozmícháme v hrnečku pivo a další koření. Výborné je přidat např. pálivou papriku a worchester. Maso vložíme do pečící nádoby a pečeme opět po obou stranách. Podlijeme pivem s kořením na začátku a podléváme i průběžně.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Roláda z bramborového těsta Bramborové těsto krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Pikantní vepřové na pivu

Komentáře

  1. Petr   07.01.2015 | 22:13 | reagovat |

    Pikantní?
    Z piva?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Někteří dospělí neumí trávit mléko! Čím ho ve stravě nahradit! Někteří dospělí neumí trávit mléko! Čím ho ve stravě nahradit!
Chcete ušetřit při nákupu poootravin? BILLA nově zlevňuje 1000 proooduktů Chcete ušetřit při nákupu poootravin? BILLA nově zlevňuje 1000 proooduktů
Tento týden v Ulici: Prozrazená tajemství, rodinná hádka i konec velkého přátelství! Tento týden v Ulici: Prozrazená tajemství, rodinná hádka i konec velkého přátelství!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web