Autor:

Pikantní vepřové na pivu

60 minut PT0H60M
Snadné
Ingredience
Vepřové maso  
Sůl  
Pepř mletý  
Koření  
Pivo
50-100
100 ml
Slanina 50 g

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso okořeníme, popř. necháme předtím marinovat v oblíbeném koření, a zprudka osmahneme na slanině po obou stranách. Mezitím rozpálíme troubu a rozmícháme v hrnečku pivo a další koření. Výborné je přidat např. pálivou papriku a worchester. Maso vložíme do pečící nádoby a pečeme opět po obou stranách. Podlijeme pivem s kořením na začátku a podléváme i průběžně.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Haná Tradiční gurmánské speciality z Hané Články z

Komentáře k receptu: Pikantní vepřové na pivu

Komentáře

  1. Petr   07.01.2015 | 22:13 | reagovat |

    Pikantní?
    Z piva?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat? Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat?
Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to! Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to!
Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web