Pikantní sladkokyselé zelí

Hodnocení:

Moje:

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      ks čínské zelí
    • 1
      ks pórek
    • 6
      ks červená chilli paprička
    • 3
      lžíce čínská sojová omáčka
    • 0,5
      lžička pepř mletý
    • 2
      lžíce cukr
    • 2
      lžíce olej
    • sůl
    • 2
      lžíce rýžový ocet

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Zelí rozkrájíme na čtvrtky, odstraníme košťály, propereme, usušíme a nakrájíme na větší čtverhranné plátky.
2
V pánvi rozpálíme olej a přidáme nadrobno nasekané papričky a pórek, chvilku smažíme a přidáme zelí. Pak postupně vmícháme zbytek surovin a krátce osmahneme (cca 5 minut).
3
Podáváme k rýži a minutkovému masu.
4
**POZOR - opravdu ostré.**

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.