Autor:

Pikantní sladkokyselé zelí

Ingredience
Čínské zelí 2 ks
Pórek 1 ks
Červená chilli paprička 6 ks
Čínská sojová omáčka 3 lžíce
Pepř mletý 1/2 lžička
Cukr 2 lžíce
Olej 2 lžíce
Sůl  
Rýžový ocet 2 lžíce

Postup přípravy:

Zelí rozkrájíme na čtvrtky, odstraníme košťály, propereme, usušíme a nakrájíme na větší čtverhranné plátky. V pánvi rozpálíme olej a přidáme nadrobno nasekané papričky a pórek, chvilku smažíme a přidáme zelí. Pak postupně vmícháme zbytek surovin a krátce osmahneme (cca 5 minut). Podáváme k rýži a minutkovému masu.

POZOR - opravdu ostré.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Pikantní sladkokyselé zelí

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web