Perník z cukety II.

Střední
Ingredience
Cuketa 350 g
Cukr krupice 350 g
Polohrubá mouka 350 g
Rostlinný olej 10 lžíce
Kakao 2 lžíce
Hnědý rum 2 lžíce
Vejce 2 ks
Mléko 1/4 l
Prášek do pečiva 1,5 balení

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Buchty

Z cukety oloupeme slupky, odstraníme jádra a teprve pak navážíme 350 g. Nastrouháme ji na jemném struhadle, přidáme odvážený cukr, mouku, olej, kakao, rum, vejce, mléko a prášek do pečiva. Dobře promícháme.

Těsto nalijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech. Když upečený perník trochu vychladne, můžeme ho ozdobit cukrovou polevou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
2+
4.5 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2+ (hodnoceno 2x)
Strapačky s kysaným zelím a uzeným Tradiční slovenská kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Perník z cukety II.

Komentáře

  1. mysalin   14.08.2011 | 16:28 | reagovat | závadný

    výborný.hodnotím 1*

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Krysy zazáří v práci a Koňům splní partner tajné přání Horoskop na další týden: Krysy zazáří v práci a Koňům splní partner tajné přání
Nahá jóga: Podívejte se na dechberoucí fotografie! Nahá jóga: Podívejte se na dechberoucí fotografie!
Jeden lék, mnoho podob: Kdy užít pilulku, kdy sirup a kdy třeba čípek? Jeden lék, mnoho podob: Kdy užít pilulku, kdy sirup a kdy třeba čípek?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web