Perník z cukety II.

Střední
Ingredience
Cuketa 350 g
Cukr krupice 350 g
Polohrubá mouka 350 g
Rostlinný olej 10 lžíce
Kakao 2 lžíce
Hnědý rum 2 lžíce
Vejce 2 ks
Mléko 1/4 l
Prášek do pečiva 1,5 balení

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Buchty

Z cukety oloupeme slupky, odstraníme jádra a teprve pak navážíme 350 g. Nastrouháme ji na jemném struhadle, přidáme odvážený cukr, mouku, olej, kakao, rum, vejce, mléko a prášek do pečiva. Dobře promícháme.

Těsto nalijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech. Když upečený perník trochu vychladne, můžeme ho ozdobit cukrovou polevou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
2+
4.5 2 5 1
Odpalovaná vajíčka s krémem 4 skvělé dezerty ke kávě Články z

Komentáře k receptu: Perník z cukety II.

Komentáře

  1. mysalin   14.08.2011 | 16:28 | reagovat |

    výborný.hodnotím 1*

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat? Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat?
Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to! Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to!
Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web