Autor:

Pekingská polévka

Ingredience
Drůbeží vývar
i z bujónu
1,5 l
Slepičí maso 100 g
Vepřové maso 100 g
Šunka 200 g
Bambusové výhonky
lze nahradit tenkými plátky kedlubny
100 g
Vejce 2 ks
Cukr 1 lžička
Škrob 1 lžíce
Jarní cibulka 1 ks
Sůl  
Pepř mletý  
Rýžový ocet  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Maso nakrájíme na kostičky, hodíme do vývaru a zavaříme. Přidáme nakrájenou šunku a bambusové výhonky (kedlubnu), pepř, ocet, cukr a sůl a vaříme, až je maso měkké (sbíráme pěnu). Nakonec zavaříme rozšlehaným vejcem a nadrobno nasekanou jarní cubulkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Reklama
Strapačky s kysaným zelím a uzeným Tradiční slovenská kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Pekingská polévka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty? Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty?
BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat? BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat?
Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web