Autor:

Pekingská polévka

Ingredience
Drůbeží vývar
i z bujónu
1,5 l
Slepičí maso 100 g
Vepřové maso 100 g
Šunka 200 g
Bambusové výhonky
lze nahradit tenkými plátky kedlubny
100 g
Vejce 2 ks
Cukr 1 lžička
Škrob 1 lžíce
Jarní cibulka 1 ks
Sůl  
Pepř mletý  
Rýžový ocet  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Maso nakrájíme na kostičky, hodíme do vývaru a zavaříme. Přidáme nakrájenou šunku a bambusové výhonky (kedlubnu), pepř, ocet, cukr a sůl a vaříme, až je maso měkké (sbíráme pěnu). Nakonec zavaříme rozšlehaným vejcem a nadrobno nasekanou jarní cubulkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Reklama
Plněné bramborové koule Rychlé večeře od pondělí do pátku Články z

Komentáře k receptu: Pekingská polévka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte! Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte!
Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout
Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu! Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web