Patizonové kostičky

30 minut PT0H30M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Patizony 4 ks
Sojová omáčka 1 lžíce
Muškátový oříšek
postrouhat
1/4 ks
Hladká mouka  
Vejce 3 ks
Strouhanka  
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy

Patizony zbavíme slupky a jader a nakrájíme na kostičky velikosti sousta. Ty zaprášíme nastrouhaným muškátovým oříškem, smočíme v sojové omáčce a obalíme v trojobalu. Smažíme na mírném ohni. Po vyjmutí všech kostiček z ojeje zaprášíme kořením „Kuře pečené“ (vitana) nebo jiným, oblíbeným kořením. Tím patizon získá konečnou návykovou chuť. Jako přílohu podáváme brambory a okurkový salát. Dobrou chuť! :)

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Obalované sýrové kuličky se salátem Originální a rychlé večeře od pondělí do pátku Články z

Komentáře k receptu: Patizonové kostičky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web