Patizonové kostičky

30 minut PT0H30M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Patizony 4 ks
Sojová omáčka 1 lžíce
Muškátový oříšek
postrouhat
1/4 ks
Hladká mouka  
Vejce 3 ks
Strouhanka  
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy

Patizony zbavíme slupky a jader a nakrájíme na kostičky velikosti sousta. Ty zaprášíme nastrouhaným muškátovým oříškem, smočíme v sojové omáčce a obalíme v trojobalu. Smažíme na mírném ohni. Po vyjmutí všech kostiček z ojeje zaprášíme kořením „Kuře pečené“ (vitana) nebo jiným, oblíbeným kořením. Tím patizon získá konečnou návykovou chuť. Jako přílohu podáváme brambory a okurkový salát. Dobrou chuť! :)

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Zásoba vitaminů na zimu? Sušte, mrazte, vakuujte! Články z

Komentáře k receptu: Patizonové kostičky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré! Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré!
Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat
Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč? Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web