Autor:

Obalovaný pangasius s bylinkami

60 minut PT0H60M
Střední
Ingredience
Pangasius 1 kg
Bylinková sůl 1 lžíce
Měkký sýr 100 g
Pepř mletý  
Koření na ryby 2 lžička
Cibulka 1 ks
Máslo 100 g
Česnek 2 stroužek
Petrželka  
Vejce 4 ks
Mléko 200 ml
Hladká mouka  
Olej  
Strouhanka  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Pangasie necháme rozmrazit a okapat na ubrousku popřípadě osušíme. Nakrájíme na porce, obalíme v hladé mouce a poté namažeme směsí z másla, sýra, pepře, bylinkové soli, česneku, cibulky nakrájené na kostičky, petrželky, koření na ryby a opět obalíme v mouce. Následně v rozšlehaných vejcích s mlékem a nakonec ve strouhance. Postup můžeme zopakovat ještě jednou, avšak bez mouky. Osmažíme ve fritéze nebo na pánvičce ve vysoké vrstvě oleje. Příloha brambory, bramborová kaše apd.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Gastronomické poklady šťavnaté Brazílie Články z

Komentáře k receptu: Obalovaný pangasius s bylinkami

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web