Obalovaný pangasius s bylinkami

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
60 minut
neuvedeno
neuvedeno
autor: 1zuzina

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg pangasius
    • 1
      lžíce bylinková sůl
    • 100
      g měkký sýr
    • pepř mletý
    • 2
      lžička koření na ryby
    • 1
      ks cibulka
    • 100
      g máslo
    • 2
      stroužek česnek
    • petrželka
    • 4
      ks vejce
    • 200
      ml mléko
    • hladká mouka
    • olej
    • strouhanka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Pangasie necháme rozmrazit a okapat na ubrousku popřípadě osušíme. Nakrájíme na porce, obalíme v hladé mouce a poté namažeme směsí z másla, sýra, pepře, bylinkové soli, česneku, cibulky nakrájené na kostičky, petrželky, koření na ryby a opět obalíme v mouce. Následně v rozšlehaných vejcích s mlékem a nakonec ve strouhance. Postup můžeme zopakovat ještě jednou, avšak bez mouky. Osmažíme ve fritéze nebo na pánvičce ve vysoké vrstvě oleje. Příloha brambory, bramborová kaše apd.
Zařazení: Maso Rybí

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.