Autor:

Obalované papriky

Střední
Ingredience
Paprika  
Vejce  
Hladká mouka  
Sůl  
Rostlinný olej
na smažení
 

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Ze zeleniny

Na rozpálené plotně opečeme po všech stranách papriky, až jde oloupat slupka.
V hlubokém talíři z vajec a mouky připravíme těstíčko. Na pánvi rozpálíme olej, papriky namočíme do těstíčka a z obou stran osmažíme.
S čerstvým chlebem je to vynikající sytá večeře.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Jak správně naporcovat drůbež? Články z

Komentáře k receptu: Obalované papriky

Komentáře

  1. Milan   18.07.2007 | 14:37 | reagovat |

    Dobré je před obalením vložit dovnitř plátekbalkánského sýra

  2. Áječka   23.08.2006 | 10:45 | reagovat |

    Doporučuji přidat do těstíčka lžíci mléka, trochu škrobu a koření. Podávám s kuskusem a sladkokyselou asijskou omáčkou. Originální a efektní pokrm pro vegetariány.

  3. Anonym   14.06.2005 | 15:20 | reagovat |

    Moc dobré, jedl jsem to v Chorvatsku!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré! Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré!
Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat
Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč? Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web