Autor:

Mrkvové řezy s ananasem

Snadné
Ingredience
Mrkev
jemně nastrouhaná
2 hrnek
Polohrubá mouka 2 hrnek
Cukr krupice 1/2 hrnek
Prášek do pečiva 1 ks
Citronová šťáva 1 lžíce
Rostlinný olej 1/2 hrnek
Vejce 3 ks
Mrkvové řezy s ananasem

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Řezy

Celá vejce, cukr a olej vyšleháme do pěny.
Přidáme strouhanou mrkev, mouku s práškem do pečiva, citronovou šťávu a šťávu z ananasu. Důkladně promícháme, přidáme ananasové kostičky, promícháme a nalejeme na plech s vyšším okrajem na olejem vymazaný pečící papír.
Dáme do trouby vyhřáté na 175 °C a pečeme cca 20-25 minut.
Vychladlý polejeme čokoládovou polevou a posypeme kokosem. Také je dobrá bílá poleva.
Tento moučník mi dala kamarádka, před chvíli jsem dopekla a můžu vřele doporučit. Rychlý a voňavý.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 6 x
1
5 6 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 6x)
Tomatové velouté Sváteční pohoštění Články z

Komentáře k receptu: Mrkvové řezy s ananasem

Komentáře

  1. Květa -   03.03.2008 | 19:15 | reagovat | závadný

    Ananasový kompot - jak velký? Myslím, že jsou dvě velikosti, tak menší nebo větší? Díky.

  2. Anonym   29.02.2008 | 13:56 | reagovat | závadný

    Mája Ond : Když ananas jemně pokrájíte tak to nemá chybu a krájí se dobře.

  3. Mája Ond   12.02.2008 | 20:11 | reagovat | závadný

    Jednoduchá, výborná a vláčná buchta. Jen synovi ananas nechutnal a také se to s ním hůře krájí, tak možná příště zkusím jiný kompot. Dávám za 1.

  4. Ivana C.   11.02.2008 | 15:18 | reagovat | závadný

    Připojuju se k Věře z DC - ananas jsem trochu pokrájela a šťávy dala tolik, aby z toho bylo lité roztíratelné těsto.

  5. Věra z Dc   11.02.2008 | 14:00 | reagovat | závadný

    Petro, trošičku štávy zbylo, a to jsem si s chutí vypila, dala jsem to těsta přiměřeně - přiměřeně odhadem tak deci mě zbylo - těsto musí být vláčné tak akorát aby se dalo lehce rozmáznout na plech (já dávám pečící papír) Je to fakt dobrota nebudete litovat.

1 2 3 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty? Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty?
BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat? BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat?
Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web