Smažená hlíva

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 9
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g hlíva ústřičná
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka mletá paprika červená sladká

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Celé kloboučky hlívy osolíme, okořeníme pepřem, sladkou mletou červenou paprikou a z obou stran opečeme na malém množství oleje do zlatova.
Zařazení: Pokrmy Z hub
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • allena89
    allena89 |

    19. 3. 2014 09:10

    S celozrným chlebem a čerstvou zeleninou to byla výborná večeře.

  • Daien
    Daien |

    26. 9. 2012 20:09

    Luxusní, za 5 min. hotovo a je vážně vynikající, já si jí právě dávám jen s chlébem :)

  • Vlasta Novák
    Vlasta Novák |

    16. 5. 2012 09:27

    Dobrý den, známku jsem smazal.

  • Denny74
    Denny74 |

    15. 5. 2012 21:00

    Chtěla jsem dat jedničku a uklikla jsem se. Je to super recept.

  • Denny74
    Denny74 |

    15. 5. 2012 20:59

    Výborný a rychly recept.

  • cilka
    cilka |

    19. 1. 2011 14:54

    lepší je to ještě obalené v mouce... pro celiaky v kukuřičné hladké... pak to chutná geniálně

  • michaela picková
    michaela picková |

    3. 2. 2010 18:51

    Dneska jsem ji udelala k veceri a musim rict ze byla bajecna.Fakt suor tecept.Davam za jedna z hvezdou.

  • Soňa Formánková
    Soňa Formánková |

    29. 10. 2008 18:28

    Opravdu vynikající!Jedno z našich nejoblíbenějších rychlých jídel!

  • Pete
    Pete |

    31. 8. 2006 14:46

    Tak to jsem necekal, tak jednoducha priprava a je to genialni.

  • Jana St.
    Jana St. |

    22. 8. 2006 18:29

    Hlíva je výborná a hlavně zdravá. Také jí smažím jak píše Pavel a je to super.

  • Pavel
    Pavel |

    15. 8. 2006 20:23

    Paprika nezhorkne, nejde jej tam veľa. Smaží sa na oleji dozlatova po oboch stranách pár minút, tak ani nestihne zhorknúť. Prajem dobrú chuť

  • Šárka Tkáčová
    Šárka Tkáčová |

    11. 8. 2006 10:18

    Nezlobte se Pavle , ještě se chci zeptat,jestli paprika nezhořkne , než se osmaží hlíva.Nebo je to taková rychlovka,dvě minutky z každé strany a stačí? Díky za trpělivost.

  • Pavel
    Pavel |

    11. 8. 2006 10:12

    Solím ich normálne pred smažením. Doporučujem ako prílohu podávať topinky.

  • Šárka Tkáčová
    Šárka Tkáčová |

    11. 8. 2006 08:27

    Pavle,když jehlíva jako játra,solí se také až před podáváním? Nemám s hlívou zkušenosti.Dík za odpověď.

  • Pavel
    Pavel |

    10. 8. 2006 20:38

    Pozor, hliva je ako "játra", čím dlhšie sa upravuje, tým je tvrdšia. Dá sa konzumovať aj surová.

  • eviku
    eviku |

    8. 8. 2006 15:36

    Chuť má podobnou žampionům, mám s ní ale jednu špatnou zkušenost - je dost tuhá i po dlouhém vaření. Smažit jsem ji nezkoušela, ale třeba ve falešné dršťkové hlíva byla tvrdá. Má autor to smažení vyzkoušené?

  • Alena
    Alena |

    7. 8. 2006 21:43

    Už dlouho mám chuť vyzkoušet hlívu. Jakou má chuť? Jako žampiony, nebo hříbky?