Autor:

Moravská játra

30 minut PT0H30M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Játra
kuřecí
500 g
Rajčata 5 ks
Paprika 4 ks
Cibule  
Olej  
Sůl  
Pepř mletý  
Masox  
Hladká mouka
na zahuštění
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vnitřnosti, Drůbeží

Cibulku zpěníme na trošce oleje, přidáme pokrájenou papriku na proužky, chvíli podusíme. Poté přidáme očištěná játra, potom pokrájená rajčata, osolíme, opepříme, přidáme masox. Vše dusíme asi 15 minut, nakonec zahustíme moukou.
Podáváme s knedlíkem nebo rýži.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Bochníček plněný uzeným masem (k pivu) Domácí pečení pro každou příležitost Články z

Komentáře k receptu: Moravská játra

Komentáře

  1. Anonym   26.01.2012 | 18:32 | reagovat |

    A ještě kečup!
    Bramborák se sýrem a s kečupem?
    To je "Moravská kombinace"?

  2. Di   06.01.2006 | 16:05 | reagovat |

    Výborné to je určitě, ale pozor na citlivý žlučník, anonyme! Bramborák i játra mu jsou nebezpečná sama o sobě - a tady je ještě navrchu sýr.

  3. Anonym   06.01.2006 | 13:22 | reagovat |

    Výborné s tím naplnit bramboráky a posypat vše sýrem a na to trochu kečupu.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web