Autor:

Česnekovo-zázvorová játra

Snadné
Porce: 2
Ingredience
Vepřová játra
nebo drůbeží, králičí... cca
400 g
Sůl  
Pepř mletý  
Vejce 1 ks
Česnek
nastrouhaný
1 lžíce
Zázvor
čerstvě nastrouhaný
1 lžíce
Hladká mouka
na obalení
 
Olej
na smažení
 
Česnekovo-zázvorová játra

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vnitřnosti

Játra očistíme, dle druhu pokrájíme na slabší plátky nebo rozdělíme na menší části.

V misce smícháme vejce, nastrouhaný česnek se zázvorem, opepříme a osolíme dle chuti. Do umíchané směsi naložíme připravená játra alespoň na dvě hodiny, pak je jedno po druhém z misky vyndaváme, obalíme v mouce a ihned klademe do pánve s rozpáleným olejem. Smažíme z obou stran ZPRUDKA dozlatova.

Podáváme s bramborovou přílohou nebo čerstvým pečivem. K játrům si můžeme připravit i česnekovo-zázvorový dip.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 8 x
1
5 8 5 1
Hovězí ragú se zeleninou Tip na sváteční oběd: skvělá chuť ragú Články z

Komentáře k receptu: Česnekovo-zázvorová játra

Komentáře

  1. Martina Válková   16.06.2015 | 18:17 | reagovat |

    Přítel játra miluje na všechny způsoby a tenhle je velmi podařený, protože játra tentokrát chutnaly i mně.

  2. markéta   25.04.2015 | 17:51 | reagovat |

    fakticky skvělý, díkec 8-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Václav Kopta se svěřil: Sáhli jsme si se ženou na dno Václav Kopta se svěřil: Sáhli jsme si se ženou na dno
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web