Autor:

Brokolicový salát s tuňákem

20 minut PT0H20M
Snadné
Ingredience
Brokolice 1 kg
Tuňák v oleji
(lze i ve vlastní šťávě)
1 plechovka
Balkánský sýr 1 kostka
Nakládaná kukuřice 1 plechovka
Brokolicový salát s tuňákem

Postup přípravy:

Zařazení: Zdravě i chutně, Salát

Brokolici vaříme asi 5 min, necháme vychladnout a nakrájíme na kousky.
Přidáme tuňáka i s olejem, kukuřici a na kostičky nakrájený balkánský sýr. Zamícháme. Není třeba dochucovat.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 60 x
1-
4.68 60 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1- (hodnoceno 60x)

Komentáře k receptu: Brokolicový salát s tuňákem

Komentáře

  1. Monika.Jandova   04.02.2014 | 13:39 | reagovat | závadný

    Vypadá to skvěle, určitě zkusím

  2. citronikhanci   09.07.2013 | 20:31 | reagovat | závadný

    Vynikající, dala jsem dvojitou dávku tuňáka a moc jsme si pochutnali!

  3. Ladia   11.06.2012 | 20:05 | reagovat | závadný

    Tuňák ve vlastním oleji? :-D

    1. Ladia   12.06.2012 | 16:23 | reagovat | závadný

      Tuňák ve vlastním oleji neexistuje, je to tuňák ve vlastní šťávě, mrkněte do obchodu :-P

      1. Vlasta Novák   12.06.2012 | 17:23 | reagovat | závadný

        Čekal jsem jak dlouho vydržíte, než si správně odpovíte :-) Myslím, že tohle naprostá většina lidí ví, ale opravil jsem hlavně kvůli zdvojené ingredienci...

        1. Ladia   13.06.2012 | 7:39 | reagovat | závadný

          Tak v tom případě se Vám omlouvám, že si dovoluji upozorňovat na nesmysly, které v receptech uvádíte. Jen tak mimochodem do tohoto receptu patří tuňák v oleji :-P Já jen upozornila na to, že takovýto výrobek na trhu není :'(

          1. kimono   13.06.2012 | 10:17 | reagovat | závadný

            no já myslím, že že jedno jestli v oleji nebo vlastní šťávě, protože si to každý upraví podle sebe. Kdo nechce tloustnout dá ve vlastní a komu je to jedno dá v oleji. Jinak stačí pokapat panenským olejem který je zdravější než plechovkový anetloustne se po něm.

          2. Vlasta Novák   13.06.2012 | 10:39 | reagovat | závadný

            Opraveno, takto už to bude srozumitelné určitě.

            1. gabinaf   16.04.2016 | 8:31 | reagovat | závadný

              Myslim, ze i kdybyste to neopravil, tak inteligentni i mene inteligentni clovek by pochopil, ze se tam nedava "cely tunak cerstve vyloveny z oleje" :-D :-D :-D
              Jinak velice dobry recept

  4. Evanga   01.09.2011 | 22:27 | reagovat | závadný

    Fajnota :). Tiez som pouzila mozarellu a dala som aj trosku sterilovanej fazulky. Nabuduce vyskusam s balkanskym syrom. Davam 1!

  5. Markét   26.07.2011 | 9:40 | reagovat | závadný

    Já místo kukuřice přidávám olivy, občas i eidam a musím říct , že tohle je fakt mnamka. Žádná majonéza, tatarky... :-\

1 2 3 4 ... 8 ... 11 ... 14 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Krysy zazáří v práci a Koňům splní partner tajné přání Horoskop na další týden: Krysy zazáří v práci a Koňům splní partner tajné přání
Nahá jóga: Podívejte se na dechberoucí fotografie! Nahá jóga: Podívejte se na dechberoucí fotografie!
Jeden lék, mnoho podob: Kdy užít pilulku, kdy sirup a kdy třeba čípek? Jeden lék, mnoho podob: Kdy užít pilulku, kdy sirup a kdy třeba čípek?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web