Autor:

Česnekovo-zázvorová marináda

Snadné
Ingredience
Česnek
rozetřený nebo nastrouhaný
2 lžička
Zázvor
čerstvě nastrouhaný
3 lžička
Sojová omáčka
3 -
4 lžíce
Olej 2 lžíce
Česnekovo-zázvorová marináda

Postup přípravy:

V misce smícháme nastrouhaný zázvor, česnek, sojovou omáčku a olej. Plátky vepřového masa (krkovice, bok, plec) nebo naporcované kuře či králík, případně kuřecí stehenní řízky, paličky, křídla potřeme marinádou, naskládáme do misky, zaklopíme a necháme přes noc marinovat v chladnu. Takto připravené maso pak pečeme, smažíme nebo grilujeme.

Sůl není třeba nebo jen velmi málo, jelikož sojová omáčka je slaná dost.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 2x)
Brambory s kuřetem Večeře zn. co dům dal Články z

Komentáře k receptu: Česnekovo-zázvorová marináda

Komentáře

  1. Kikina13   18.06.2016 | 21:11 | reagovat | závadný

    Bezva marináda, právě jsem ji udělala podruhé.

  2. Kika   15.04.2015 | 17:53 | reagovat | závadný

    Zkoušela jsem nakrájené prsa i kuřecí nožičky a obojí bylo moc dobré :))

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web