Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 204x
1- 1 5
Autor:

Míša řezy

Střední
Na těsto
Vejce 6 ks
Cukr 6 lžíce
Rostlinný olej 2 lžíce
Polohrubá mouka 6 lžíce
Prášek do pečiva 1 lžička
Kakao 3 lžíce
Na krém
Máslo 250 g
Tvaroh 500 g
Cukr 150 g
Hnědý rum  
Na polevu
Čokoláda na vaření 120 g
Máslo 100 g
Mléko 2 lžíce
Míša řezy

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Řezy

Žloutky utřeme s cukrem, přidáme olej, kakao, mouku smíchanou s práškem do pečiva a tuhý sníh ušlehaný z bílků. Vymícháme vláčné těsto. Těsto rozetřeme na vymazaný a vysypaný plech a pečeme ve středně vyhřáté troubě. Upečený plát necháme vychladnout a potřeme jej krémem.

Krém: tvaroh vyšleháme s máslem cukrem a rumem do hladké hmoty.

Poleva: ve vodní lázni rozehřejeme máslo, do něj nalámeme čokoládu a mícháme, než vznikne hladká hmota. Za stálého míchání postupně přidáváme lžíce mléka. Polevou potřeme povrch těsta.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Oznámkujte recept jako ve škole 1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1- (hodnoceno 204x)
Sibirky s malinovým přelivem Domácí zmrzlina - jak na ni? Články z

Komentáře k receptu: Míša řezy

Komentáře

  1. Annie   26.08.2015 | 13:18 | reagovat | závadný

    Super už dělám poněkolikáte....letos na pouť a koláče a tohle je výborné, milujeme tvaroh...akorát čokoládu nahoru strouhám :) a je mňamózní :))) :-D

  2. Verča   04.08.2015 | 15:47 | reagovat | závadný

    Opravdu vynikající peču ho podruhé a u přítele v práci má obrovský uspěch nikdy na mě nezbyde :D

  3. Petra   18.07.2015 | 11:42 | reagovat | závadný

    Jak dlouho zhruba péct?

  4. Jana   13.07.2015 | 12:27 | reagovat | závadný

    Výborný, upravila jsem si krém na 2 pomazánková másla, 2 slehačky 31% a ztužovač, a všichni mi to doma chválí :))

    1. Marcela   03.09.2015 | 20:22 | reagovat | závadný

      Tak to potom nejsou, paní Jano, Míša řezy.
      Váš recept znám jako "orgasmus". :-)
      Každý si, holt, recepty vždy pozmění dle svého gusta.

  5. Jitka   04.07.2015 | 18:01 | reagovat | závadný

    Výbornej recept! Pekla jsem už po několikáté a opravdu jsou řety luxusní.
    Je zapotřebi vše důkladně vyšlehat, pak je korpus v pohodě :)

1 2 3 4 ... 22 ... 43 ... 63 ... 84 Další

Přihlášení

zapoměl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Jak aktivovat svůj účet

Pokud již máte účet v předchozí verzi webu, přihlašte se pomocí svých původních přihlašovacích údajů. Při prvním přihlášení Vás web vyzve k nové registraci, pomocí které se aktivuje Váš účet. Po aktivaci účtu se již budete přihlašovat pomocí emailu a hesla.

Jak aktivovat svůj účet?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web