Autor:

Meloun jako břitva

30 minut PT0H30M
Snadné
Ingredience
Meloun
větší
1 ks
Nálev
Voda 3 l
Ocet 1 l
Cukr 400 g
Sůl 80 g
Hřebíček 5 ks
Pepř celý 10 ks
Nové koření 10 ks
Bobkový list 2 ks
Feferonka  

Postup přípravy:

Zařazení: Zdravě i chutně, Ovoce

Meloun nakrájíme na stejnoměrné kousky (já používám vykrajovátko na kuličky z brambor), svaříme nálev, meloun rozdělíme do sklenic, zalijeme prochladlým nálevem a do každé sklenice přidáme feferonku (dávám kulaté). Sterilizujeme cca 10 min. při 80 °C.
Podáváme ledově vychlazené.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Meloun jako břitva

Komentáře

  1. Marie Horáková   03.10.2006 | 17:52 | reagovat |

    Ano Terezko, obyčejný červený.

  2. Tereza Jarčušková   03.10.2006 | 14:23 | reagovat |

    Môžete špecifikovať aký melón ? Myslíte červený vodový ?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit! 5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit!
Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám? Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám?
Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp? Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web