Autor:

Meloun jako břitva

30 minut PT0H30M
Snadné
Ingredience
Meloun
větší
1 ks
Nálev
Voda 3 l
Ocet 1 l
Cukr 400 g
Sůl 80 g
Hřebíček 5 ks
Pepř celý 10 ks
Nové koření 10 ks
Bobkový list 2 ks
Feferonka  

Postup přípravy:

Zařazení: Zdravě i chutně, Ovoce

Meloun nakrájíme na stejnoměrné kousky (já používám vykrajovátko na kuličky z brambor), svaříme nálev, meloun rozdělíme do sklenic, zalijeme prochladlým nálevem a do každé sklenice přidáme feferonku (dávám kulaté). Sterilizujeme cca 10 min. při 80 °C.
Podáváme ledově vychlazené.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)

Komentáře k receptu: Meloun jako břitva

Komentáře

  1. Marie Horáková   03.10.2006 | 17:52 | reagovat | závadný

    Ano Terezko, obyčejný červený.

  2. Tereza Jarčušková   03.10.2006 | 14:23 | reagovat | závadný

    Môžete špecifikovať aký melón ? Myslíte červený vodový ?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 potravin, které snižují nadýmání a pomůžou při hubnutí 10 potravin, které snižují nadýmání a pomůžou při hubnutí
Celebrity na síti: Verešová připálila cukroví a Jandová tančí s dcerkou Celebrity na síti: Verešová připálila cukroví a Jandová tančí s dcerkou
Tyhle věci nikdy nedělejte během sexu! Tyhle věci nikdy nedělejte během sexu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web