Medailónky z kuřete

Hodnocení:

Moje:

-
4
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks kuřecí maso prsa (nebo vykostěná stehna)
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 4
      lžička hořčice
    • solamyl (bramborový škrob) na obalení
    • 200
      g anglická slanina
    • 1
      ks pórek nebo žampiony
    • 1
      ks cibule

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Prsíčka nakrájené na větší plátky, nebo maso ze stehen naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí, položíme na ně plátek anglické slaniny a pórek. Přehneme, upevníme jehlou, obalíme v solamylu a prudce osmahneme po obou stranách na pánvi. Přeneseme do ohnivzdorné mísy a asi půl hodiny dusíme mírně podlité vývarem nebo vodou. Když je naplníme místo pórku žampióny podušenými na cibulce, budou taky výborné.
Zařazení: Maso Drůbeží Uzeniny

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.