Autor:

Medailónky z kuřete

Střední
Porce: 4
Ingredience
Kuřecí maso
prsa (nebo vykostěná stehna)
4 ks
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Hořčice 4 lžička
Solamyl (bramborový škrob)
na obalení
 
Anglická slanina 200 g
Pórek
nebo žampiony
1 ks
Cibule 1 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží, Uzeniny

Prsíčka nakrájené na větší plátky, nebo maso ze stehen naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí, položíme na ně plátek anglické slaniny a pórek. Přehneme, upevníme jehlou, obalíme v solamylu a prudce osmahneme po obou stranách na pánvi. Přeneseme do ohnivzdorné mísy a asi půl hodiny dusíme mírně podlité vývarem nebo vodou. Když je naplníme místo pórku žampióny podušenými na cibulce, budou taky výborné.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Kuřecí cassoulet s fazolemi a klobásou Menu pro přátele Články z

Komentáře k receptu: Medailónky z kuřete

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít! Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít!
Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily? Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily?
Chat: Samovolný únik moči trápí více než 50 % žen! Zjistěte, jak mu předcházet Chat: Samovolný únik moči trápí více než 50 % žen! Zjistěte, jak mu předcházet
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web