Masové měšce

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 400
      g listové těsto
    • 250
      g mleté maso
    • zázvor
    • majoránka
    • 2
      ks vejce
    • sůl
    • pepř mletý
    • 30
      g hladká mouka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso ochutíme zázvorem, majoránkou, přidáme 1 vejce a mouku, osolíme, opepříme. Těsto vyválíme 5 mm silné a rozkrájíme na 4 čtverce. Na každý čtverec dáme kopeček mletého masa, na něj položíme půlku na tvrdo uvařeného vejce a zabalíme do měšce. Potřeme rozšlehaným vejcem a upečeme.
2
Podáváme se zeleninovým salátem.
Zařazení: Chuťovky

Komentáře k receptu

  • Moncl
    Moncl |

    19. 1. 2012 15:42

    To mlete maso se predem nejak tepelne upravuje nebo se dava do list.testa syrove????? :-\ :-\

  • diana
    diana |

    26. 11. 2011 14:09

    je to fakt dobry :-)) :-) 8-) :-P