Autor:

Marcipánové myši

Snadné
Ingredience
Mandle 200 g
Moučkový cukr 200 g
Bílek 2 ks
Párátka  
Čokoládové bonbóny
drobné
 
Mandlové lupínky - loupané  
Marcipánové myši

Postup přípravy:

Neoloupané mandle nastrouháme a s cukrem a bílky zpracujeme. Z hmoty rukama tvarujeme myšičky asi 3 cm velké. Uši uděláme z lupínků, oči z kuliček a na místo ocásku zapíchneme párátko. Čumáček můžeme zabarvit potravinářskou barbou. Místo mandlí můžeme použít i ořechy, má to jinou chuť, ale i ořechové jsou chutné.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Reklama
Tip na víkend: Kávové dezerty Články z

Komentáře k receptu: Marcipánové myši

Komentáře

  1. Simča Sládková   03.01.2009 | 20:11 | reagovat |

    Jo, jo, Olga to našel - DÍKY... já byla od 29. 12. do včera u rodičů v Brně bez přístupu na net.... S.

  2. Olga .   28.12.2008 | 18:08 | reagovat |

    Žeby " Kokosové hříbečky, kokosové myšky" :-()

  3. Tereza J.   28.12.2008 | 16:21 | reagovat |

    Simčo, pridaj recept na tie vaše, to vieš, my máme kocúra, každá myš sa zíde :)))

  4. Simča Sládková   28.12.2008 | 2:31 | reagovat |

    Terezko, máš krásnou myší farmu :-). My "chováme" myši bílé - těsto je z kokosu...

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web