Autor:

Makovec II.

Snadné
Ingredience
Mák mletý 150 g
Polohrubá mouka 300 g
Cukr 200 g
Mléko 1/4 l
Rostlinný olej 3 ks
Vejce 1 ks
Vanilkový cukr 1 ks
Prášek do pečiva 1 ks
Skořice  

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky

Všechny suroviny smícháme a pečeme na vymazaném plechu. Ozdobit můžeme citronovou nebo rumovou polevou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
3
3 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 3 (hodnoceno 1x)
Vanilkové semifredo Domácí zmrzliny a sorbety - to nejlepší letní mlsání Články z

Komentáře k receptu: Makovec II.

Komentáře

  1. Nikola Kubínová   21.10.2007 | 11:19 | reagovat | závadný

    Dobrý den, dělal jsem ten makovec..ale byl trochu tuhý..ne moc..lít to trochu šlo..nevíte co mi z toho vzikne :-D..nebo co mám přidat?nebo právě odebrat?

  2. Jana K.   06.05.2007 | 16:28 | reagovat | závadný

    Vyzkoušela jsem a je SUPER!!! Není suchý, díky skořici voňavý :o)))

  3. Jana Rušidi   07.01.2007 | 15:09 | reagovat | závadný

    Zapomněla jsem přidat vejce, ale i tak byl dobrý.

  4. Marquel   17.09.2005 | 20:24 | reagovat | závadný

    Výborný recept, oleje stačí tak půl hrnku, při teplotě 200 stupňů cca 30 - 35 minut.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web