Autor:

Makovec II.

Snadné
Ingredience
Mák mletý 150 g
Polohrubá mouka 300 g
Cukr 200 g
Mléko 1/4 l
Rostlinný olej 3 ks
Vejce 1 ks
Vanilkový cukr 1 ks
Prášek do pečiva 1 ks
Skořice  

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky

Všechny suroviny smícháme a pečeme na vymazaném plechu. Ozdobit můžeme citronovou nebo rumovou polevou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
3
3 1 5 1
Karamelové potěšení Články z

Komentáře k receptu: Makovec II.

Komentáře

  1. Nikola Kubínová   21.10.2007 | 11:19 | reagovat |

    Dobrý den, dělal jsem ten makovec..ale byl trochu tuhý..ne moc..lít to trochu šlo..nevíte co mi z toho vzikne :-D..nebo co mám přidat?nebo právě odebrat?

  2. Jana K.   06.05.2007 | 16:28 | reagovat |

    Vyzkoušela jsem a je SUPER!!! Není suchý, díky skořici voňavý :o)))

  3. Jana Rušidi   07.01.2007 | 15:09 | reagovat |

    Zapomněla jsem přidat vejce, ale i tak byl dobrý.

  4. Marquel   17.09.2005 | 20:24 | reagovat |

    Výborný recept, oleje stačí tak půl hrnku, při teplotě 200 stupňů cca 30 - 35 minut.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web