Majonéza ze zakysané smetany

Hodnocení:

Moje:

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kelímek zakysaná smetana
    • 1
      ks nakládané okurky
    • 1
      ks cibule malá
    • 1
      lžička hořčice
    • 1
      lžička polévkové koření

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Okurku nakrájíme nadrobno, cibuli nastrouháme a smíchame se smetanou, hořčicí, dochutíme polévkovým kořením.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • SylvaZb
    SylvaZb |

    16. 2. 2013 18:20

    Moc dobré řezy.Děkuji za recept a dávám 1:)

  • tonca
    tonca |

    20. 12. 2010 17:39

    http://www.youtube.com/watch?v=MLH8-ewTvdU

  • Jana Kaboňová
    Jana Kaboňová |

    13. 6. 2010 16:36

    Taky to dělám,hlavně v létě na saláty,ale je to moc dobré i na uvařené brambory!!!

  • Evangelina Ciprová
    Evangelina Ciprová |

    4. 7. 2008 12:05

    Je úplně jedno, jak se to nazve, hlavně že je to dietnější a v těchto vedrech také mnohem vhodnější než tatarka z majonézy. A určitě to bude i dobré. Prima nápad.

  • martina maškova
    martina maškova |

    1. 7. 2008 22:01

    No je to spíš tatarka,omlouvam se,ale tak mi to napsala kamarádka a ja si to vubec neuvědomila,ale je to moc dobré.

  • Simča Sládková
    Simča Sládková |

    1. 7. 2008 13:32

    No nevím, při nejlepší vůli je to "zakysaná smetana alá tatarka" .

  • Gábina H
    Gábina H |

    1. 7. 2008 08:41

    Není to spíš tatarka?