Autor:

Majonéza ze zakysané smetany

Snadné
Ingredience
Zakysaná smetana 1 kelímek
Nakládané okurky 1 ks
Cibule
malá
1 ks
Hořčice 1 lžička
Polévkové koření 1 lžička
Majonéza ze zakysané smetany

Postup přípravy:

Okurku nakrájíme nadrobno, cibuli nastrouháme a smíchame se smetanou, hořčicí, dochutíme polévkovým kořením.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 9 x
1-
4.78 9 5 1
Banica Ochutnejte Bulharsko Články z

Komentáře k receptu: Majonéza ze zakysané smetany

Komentáře

  1. SylvaZb   16.02.2013 | 18:20 | reagovat |

    Moc dobré řezy.Děkuji za recept a dávám 1:)

  2. Jana Kaboňová   13.06.2010 | 16:36 | reagovat |

    Taky to dělám,hlavně v létě na saláty,ale je to moc dobré i na uvařené brambory!!!

  3. Evangelina Ciprová   04.07.2008 | 12:05 | reagovat |

    Je úplně jedno, jak se to nazve, hlavně že je to dietnější a v těchto vedrech také mnohem vhodnější než tatarka z majonézy. A určitě to bude i dobré. Prima nápad.

  4. martina maškova   01.07.2008 | 22:01 | reagovat |

    No je to spíš tatarka,omlouvam se,ale tak mi to napsala kamarádka a ja si to vubec neuvědomila,ale je to moc dobré.

  5. Simča Sládková   01.07.2008 | 13:32 | reagovat |

    No nevím, při nejlepší vůli je to "zakysaná smetana alá tatarka" .

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web