Autor:

Dipy ke grilovanému masu - ze zakysané smetany

Ingredience
Zakysaná smetana  
Bylinky  
Česnek  
Sůl  
Pepř mletý  
Hořčice  
Jarní cibulka  
Dipy ke grilovanému masu - ze zakysané smetany

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky

Do zakysané smetany zamícháme nasekané (nejlépe čerstvé) bylinky, které máme k dispozici, prolisovaný česnek, sůl a pepř, lžičku hořčice, můžeme přidat i nakrájenou nať jarní cibulky stejně jako na fotografii.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 9 x
1-
4.56 9 5 1

Komentáře k receptu: Dipy ke grilovanému masu - ze zakysané smetany

Komentáře

  1. marci2   05.07.2014 | 11:20 | reagovat |

    Jednoduchý a velice chutný recept. Již mnohokrát použitý a vždy velmi chválený. Dávám 1.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první 7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první
Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět? Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět?
Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad! Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web