Dipy ke grilovanému masu - ze zakysané smetany

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • zakysaná smetana
    • bylinky
    • česnek
    • sůl
    • pepř mletý
    • hořčice
    • jarní cibulka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do zakysané smetany zamícháme nasekané (nejlépe čerstvé) bylinky, které máme k dispozici, prolisovaný česnek, sůl a pepř, lžičku hořčice, můžeme přidat i nakrájenou nať jarní cibulky stejně jako na fotografii.
Zařazení: Chuťovky
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • marci2
    marci2 |

    5. 7. 2014 11:20

    Jednoduchý a velice chutný recept. Již mnohokrát použitý a vždy velmi chválený. Dávám 1.