Autor:

Lodní hrnec

Snadné
Ingredience
Hovězí maso 750 g
Sambal
(lze nahradit směsí: lisovaný česnek, worchester, sladká paprika, zázvor, feferonky
1 lžíce
Cibule
větší - najemno pokrájená
2 ks
Masox 1 kostka
Čerstvé žampiony
maličké
200 g
Pórek
menší - zelené části cca 2cm dlouhé
2 ks
Sójové klíčky
sterilované - bez nálevu
100 g
Kukuřice 100 g
Fazolky
červené i bílé
200 g
Sojové boby  
Hrášek
apod.
100 g

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Na trošce tuku osmahneme cibuli, přidáme kostky masa, opečeme zprudka (jako u guláše), okořením dle chutí uvedenou směsí, osolíme a dusíme pod poklicí asi 20 minut. Kdo má rád, může přidat kousek masoxu. Když maso téměř změkne, přidáme žampiony (celé, vcelku), zelené části pórku a dusíme do měkka. Na závěr přidáme všechny uvedené druhy sterilovaných luštěnin a zeleniny. Prohřejeme a na stůl podáváme v hrnci spolu s chlebem a pivem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Hovězí ragú se zeleninou Tip na sváteční oběd: skvělá chuť ragú Články z

Komentáře k receptu: Lodní hrnec

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web