Autor:

Lodní hrnec

Snadné
Ingredience
Hovězí maso 750 g
Sambal
(lze nahradit směsí: lisovaný česnek, worchester, sladká paprika, zázvor, feferonky
1 lžíce
Cibule
větší - najemno pokrájená
2 ks
Masox 1 kostka
Čerstvé žampiony
maličké
200 g
Pórek
menší - zelené části cca 2cm dlouhé
2 ks
Sójové klíčky
sterilované - bez nálevu
100 g
Kukuřice 100 g
Fazolky
červené i bílé
200 g
Sojové boby  
Hrášek
apod.
100 g

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Na trošce tuku osmahneme cibuli, přidáme kostky masa, opečeme zprudka (jako u guláše), okořením dle chutí uvedenou směsí, osolíme a dusíme pod poklicí asi 20 minut. Kdo má rád, může přidat kousek masoxu. Když maso téměř změkne, přidáme žampiony (celé, vcelku), zelené části pórku a dusíme do měkka. Na závěr přidáme všechny uvedené druhy sterilovaných luštěnin a zeleniny. Prohřejeme a na stůl podáváme v hrnci spolu s chlebem a pivem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Rostbíf s bylinkovými bramborami Lehké večeře s vůní podzimu Články z

Komentáře k receptu: Lodní hrnec

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte! Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte!
Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout
Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu! Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web