Autor:

Libanonský chléb (á la tzaziky)

30 minut PT0H30M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Libanonský chléb 4 ks
Lučina
nebo podobný smetanový sýr
3 ks
Okurka salátová 1 ks
Sůl  
Pepř mletý  
Česnek
1 - 2
2 stroužek
Mrkev 1 ks
Ledový salát 1 ks
Kopr  

Postup přípravy:

Okurku jemně nakrájíte. Lučinu utřete s česnekem, solí a pepřem. Přidejte nakrájenou okurku a nechte hodinu odležet. Pita chléb krátce protřete v předehřáté troubě, stočte do malého kornoutku a naplňte pokrájeným salátem, jemně nastrouhanou mrkví a připravenou směsí. Dozdobte koprem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Houbová polévka Tradiční polévky Články z

Komentáře k receptu: Libanonský chléb (á la tzaziky)

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web