Levná večeře

moje hodnocení:

4,5

hodnotilo: 2
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Horklice

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g bílé zelí čerstvé
    • 300
      g těstoviny kolínka, fleky, ...
    • 150
      g anglická slanina
    • 3
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      sůl
    • 1
      špetka pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Zelí nakrouháme, vložíme do pekáčku, posolíme, popepříme a přidáme olej, promícháme a dáme péct do trouby a pečeme, dokud zelí nezhnědne (pozor - nesmí zčernat, nesmíme ho připálit). Po upečení promícháme s uvařenými těstovinami a na talíři polejeme osmaženou slaninou. Podáváme se zeleninovým salátem.
Zařazení: Pokrmy Z těstovin

Komentáře k receptu

  • Zdena z JM
    Zdena z JM |

    12. 3. 2008 13:41

    Na kolik stupňů zelí přibližně pečete? Na prudko nebo spíš pozvolna.

  • Dana Danová
    Dana Danová |

    21. 11. 2006 20:05

    Rychlovka -moc dobrá,zelí nám moc chutnalo určitě ho tímto způsobem budu dělat jako přílohu -k masu.chválím!!!

  • René.ttt ttt
    René.ttt ttt |

    8. 11. 2006 19:00

    starý,ale vynikající recept

  • Leňule
    Leňule |

    4. 5. 2006 12:50

    Variace nudlí s e zelím, tentokrát v troubě...dobrýýýýý