Langoše mé maminky

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 300
      g hladká mouka
    • 2
      dl mléko
    • 15
      g droždí
    • 1
      lžička cukr
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Uděláme kvásek, mírně osolíme. Do mouky přidáme kvásek, kmín, zaděláme řidší těsto. Po vykynutí odkrajujeme menší kousky a rukama uděláme tenké placky velikosti palačinky.
2
Vůbec nevadí, když budou potrhané. Pečeme na rozpáleném oleji. Potíráme čerstvě třeným česnekem se solí, rozmýchaným s olejem a vodou.
3
<BR>Další varianty: kečup, strouhaný sýr, marmeláda.
Zařazení: Pokrmy
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Josef
    Josef |

    22. 3. 2013 05:04

    jsou výborne až na 1problem, že se stoho tloustne :-D

  • Jiřina
    Jiřina |

    21. 4. 2012 21:24

    Jsou luxusní :-)

  • Janča
    Janča |

    23. 1. 2012 16:07

    Super recept. Už je dělám podruhé a jsou výborné!!! Díky :-*

  • sheila17
    sheila17 |

    19. 11. 2011 16:58

    Povedli se bez problémů. :-)

  • MartikK
    MartikK |

    22. 10. 2011 19:05

    Výborné. Z dávky jsem udělala 9 menších langošů. Baštili jsme je jak s česnekem, kečupem a sýrem, tak i sladké s cukrem a marmeládou.

  • Lída
    Lída |

    5. 10. 2011 13:56

    Dělám už je léta tento recept je nejsnadnější anejrychlejší

  • ewzenek37
    ewzenek37 |

    5. 10. 2011 12:09

    S těstem se lehce pracovalo, pěkně se smažilo a langoše chutnají skvěle! Dávám za výbornej recept za 1 ;-)

  • kha
    kha |

    13. 2. 2011 13:07

    supa chvalim...uz si je delam podruhe :)

  • elishya Bishop
    elishya Bishop |

    29. 3. 2009 01:07

    Jako na kazdo dennim poradku me chytla v noci mlsna a tak jsem nemohla odolat tomuhle jednoduchemu receptu na langose,mela jsem z toho trosku strach ale povedli a vyborne jsem si pochutnala.Musim dat za 1 ted muzu jit spokojene zase spinkat;)Diky za recept!!!

  • Richard Janotta
    Richard Janotta |

    27. 5. 2007 10:08

    Do uvedeného receptu jsem nastrouhal jednu zbylou uvařenou bramboru a velice mne překvapila konzistence není sice krupavá ale vláčná, takže případně zbylý langoš neoschne.

  • Richard Janotta
    Richard Janotta |

    4. 5. 2006 21:52

    Super!

  • Alina
    Alina |

    13. 8. 2005 23:37

    Výborné