Autor:

Lahůdkové vepřové koleno

Střední
Ingredience
Vepřové koleno  
Česnek 8 stroužek
Ocet 1 lžíce
Sůl  
Nové koření
Kuličky
4 ks
Bobkový list  
Pepř mletý
Kuličky
4 ks
Grilovací koření  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Vepřové koleno omyjeme. Připravíme si nálev: v 1 litru vody rozmícháme lžíci octa, lžíci soli a přidáme koření. Koleno nařízneme, dáme do hrnce a zcela zalijeme nálevem. Na větší koleno bude potřeba i dvojitá dávka nálevu.

Přidáme celé stroužky česneku a necháme marinovat v chladnu cca 2-3 dny. V den, kdy budeme chtít koleno grilovat ho vaříme asi 1 hodinu a poté ihned kořeníme a dáváme na rozpálený gril. Vývar můžeme použít jako výbornou polévku.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Bramborový salát s kuřetem Lehké saláty na pozvednutí nálady Články z

Komentáře k receptu: Lahůdkové vepřové koleno

Komentáře

  1. Vladimír Dudek   28.09.2007 | 22:32 | reagovat |

    Chutnalo výborně

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web