Autor:

Lahůdkové vepřové koleno

Střední
Ingredience
Vepřové koleno  
Česnek 8 stroužek
Ocet 1 lžíce
Sůl  
Nové koření
Kuličky
4 ks
Bobkový list  
Pepř mletý
Kuličky
4 ks
Grilovací koření  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Vepřové koleno omyjeme. Připravíme si nálev: v 1 litru vody rozmícháme lžíci octa, lžíci soli a přidáme koření. Koleno nařízneme, dáme do hrnce a zcela zalijeme nálevem. Na větší koleno bude potřeba i dvojitá dávka nálevu.

Přidáme celé stroužky česneku a necháme marinovat v chladnu cca 2-3 dny. V den, kdy budeme chtít koleno grilovat ho vaříme asi 1 hodinu a poté ihned kořeníme a dáváme na rozpálený gril. Vývar můžeme použít jako výbornou polévku.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Gastronomické poklady šťavnaté Brazílie Články z

Komentáře k receptu: Lahůdkové vepřové koleno

Komentáře

  1. Vladimír Dudek   28.09.2007 | 22:32 | reagovat |

    Chutnalo výborně

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web