Autor:

Labužnická játrová sekaná

Střední
Ingredience
Vepřová játra
(popř. drůbeží)
500 g
Zakysaná smetana 150 g
Vejce 3 ks
Strouhanka 100 g
Ovesné vločky 1 hrst
Pórek
pokrájený na kostičky
 
Uzeniny
pokrájená na kostičky
 
Rostlinný olej 1/2 dl
Vegeta 1 lžička
Sůl 1 lžička
Majoránka  
Pepř mletý  
Česnek 4 stroužek
Kečup - jemný 1 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vnitřnosti, Uzeniny

Strouhanku jemně opražíme. Játra umeleme, přidáme všechny ingredience, dobře promícháme a nakonec vmícháme sníh z bílků. Dáme do dobře vymazané a strouhankou vysypané formy (biskupský chlebíček).

Pečeme v mírné troubě asi 30 minut.

Podáváme teplé s brambory, bramborovou kaší nebo hranolky a různými saláty nebo studené s chlebem, houskou, vekou a okurkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Lilky plněné jehněčím masem a zeleninou Řecká božská kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Labužnická játrová sekaná

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Plné, nebo úzké: Co o vaší povaze vypovídá tvar rtů? Plné, nebo úzké: Co o vaší povaze vypovídá tvar rtů?
Vědci varují ženy před nošením podprsenek. Vážně jsou nebezpečné? Vědci varují ženy před nošením podprsenek. Vážně jsou nebezpečné?
5 zásadních pravidel sexu s kamarádem! Hlavně u něj nepřespávejte! 5 zásadních pravidel sexu s kamarádem! Hlavně u něj nepřespávejte!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web