Labužnická játrová sekaná

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g vepřová játra (popř. drůbeží)
    • 150
      g zakysaná smetana
    • 3
      ks vejce
    • 100
      g strouhanka
    • 1
      hrst ovesné vločky
    • pórek pokrájený na kostičky
    • uzeniny pokrájená na kostičky
    • 0,5
      dl rostlinný olej
    • 1
      lžička vegeta
    • 1
      lžička sůl
    • majoránka
    • pepř mletý
    • 4
      stroužek česnek
    • 1
      lžíce kečup - jemný

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Strouhanku jemně opražíme. Játra umeleme, přidáme všechny ingredience, dobře promícháme a nakonec vmícháme sníh z bílků. Dáme do dobře vymazané a strouhankou vysypané formy (biskupský chlebíček).
2
Pečeme v mírné troubě asi 30 minut.
3
Podáváme teplé s brambory, bramborovou kaší nebo hranolky a různými saláty nebo studené s chlebem, houskou, vekou a okurkou.
Zařazení: Maso Vnitřnosti Uzeniny

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.