Autor:

Kyselo s klobásou

Snadné
Ingredience
Brambory 400 g
Voda 1 l
Zakysaná smetana 3 dl
Mléko 3 dl
Žloutek 1 ks
Sůl  
Kmín  
Hladká mouka 2 lžíce
Pepř mletý  
Klobása 100 g

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Brambory oloupeme, opláchneme, nakrájíme na kostky, vložíme do vařící osolené vody, přidáme kmín a vaříme až jsou skoro měkké. Potom přidáme mléko a smetanu s rozkvedlaným žloutkem a moukou. Do polévky přidáme pepř, podle chuti ji osolíme a ještě povaříme. Na talířích ji doplníme na kolečka nakrájenou klobásou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Těstovinová rýže s krevetami Originální italské večeře od pondělí do pátku Články z

Komentáře k receptu: Kyselo s klobásou

Komentáře

  1. Honza   30.10.2013 | 12:25 | reagovat |

    Ufff, další.

    Kyselo je pokrm, jehož základem je chlebový kvásek. Ani ocet, ani kysaná (ani jiná) smetana do něj nepatří. A klobásu byste do skutečného kysela nedali také.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox! 8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox!
Proměna ložnice: z neútulného prostoru perfektní oáza klidu! Proměna ložnice: z neútulného prostoru perfektní oáza klidu!
Pleťový „jojo efekt" a jak mu zabránit Pleťový „jojo efekt" a jak mu zabránit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web