Kvetakova bomba

Hodnocení:

Moje:

-
6
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks květák
    • 500
      g mleté maso - míchané
    • 1
      ks cibule
    • 1
      hrst strouhanka podle oka na zahusteni
    • 1
      ks vejce
    • 1
      lžička hořčice
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      balení anglická slanina na tenko nakrajena

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kvetak nechat v celku, ocistit omyt a vlozit do vrouci osolene vody na zhruba 10 minut. Pokud je ten kvetak velky tak radeji 15 minut.
2
Mezitim cibuli nakrajet na kosticky smichat s vajickem, strouhankou, korenim, horcici a mletym masem. (jako na sekanou nebo karbenatky)
3
Uvareny kvetak vlozit do pekace, oblozit postupne mletym masem a nakonec vse oblozit dokola slaninou (nejlepsi je americky bacon).
4
Pece se v preehrate troube na 200 stupnu 40 minut. Pokud se slanina zacne prichytavat polozit shora na kvetak kousek alobalu.
Zařazení:

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.