Autor:

Kuřecí maso po horácku

Střední
Porce: 4
Ingredience
Kuřecí maso
prsa
4 ks
Paprikové klobásy 100 g
Žampiony 100 g
Rajčata 100 g
Slanina 50 g
Cibule  
Česnek  
Máslo  
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží, Uzeniny

Kuřecí prsa nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a opečeme na másle. Podlijeme vodou a dusíme do měkka (můžeme zahustit jíškou). Slaninu a cibuli zpěníme do sklovata. Přidáme žampióny, klobásu, rajčata a česnek.

Produsíme a popřípadě dosolíme. Na plátky masa klademe směs a podáváme s rýží nebo brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1
Burger s chobotnicí Originální recepty s mořskými plody Články z

Komentáře k receptu: Kuřecí maso po horácku

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web