Autor:

Kuřecí maso po horácku

Střední
Porce: 4
Ingredience
Kuřecí maso
prsa
4 ks
Paprikové klobásy 100 g
Žampiony 100 g
Rajčata 100 g
Slanina 50 g
Cibule  
Česnek  
Máslo  
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží, Uzeniny

Kuřecí prsa nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a opečeme na másle. Podlijeme vodou a dusíme do měkka (můžeme zahustit jíškou). Slaninu a cibuli zpěníme do sklovata. Přidáme žampióny, klobásu, rajčata a česnek.

Produsíme a popřípadě dosolíme. Na plátky masa klademe směs a podáváme s rýží nebo brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1
Hovězí hamburger Domácí hamburger krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Kuřecí maso po horácku

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web