Autor:

Kuřecí či vepřová játra po indicku

Snadné
Ingredience
Kuřecí játra
(játra) nebo vepřová - očištěná
300 g
Kuřecí prsa 1 ks
Koření - Garam masala 2 lžička
Vejce 2 ks
Solamyl (bramborový škrob) 2 lžíce
Sůl 1 lžička
Pepř mletý 1 lžička
Majonéza 1 lžíce
Kari 1 špetka
Chilli 1 špetka

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vnitřnosti

Všechny ingredience smícháme do misky a přidáme na nudličky nakrájené játra a prsíčko. Necháme hodinu uležet a potom zprudka opečeme na pánvičce. Podáváme s rýží pilaf.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Bochníček plněný uzeným masem (k pivu) Domácí pečení pro každou příležitost Články z

Komentáře k receptu: Kuřecí či vepřová játra po indicku

Komentáře

  1. karel Novák   09.12.2007 | 1:15 | reagovat |

    ...

  2. Zuzanka   13.01.2006 | 15:36 | reagovat |

    Dnes se již játra mohou solit kdykoli, jelikož dnešní sůl obsahujé jód.

  3. Libuše Romančíková   12.01.2006 | 21:46 | reagovat |

    Drůbeží játra se mohou solit hned na začátku.Opravdu neztvrdnou,je to vyzkoušené.

  4. Eva   20.11.2005 | 18:30 | reagovat |

    Játra se solí až hotová.

  5. Jana   20.11.2005 | 18:29 | reagovat |

    Játra se solí až po uvaření jinak jsou tvrdá.Nepatří sůl až nakonec receptu?

    1. michal   21.08.2016 | 9:56 | reagovat |

      jatra solim na začatku a ještě se mi nestalo že by mi stvrdli :-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit 10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit
Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý
Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy! Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web