Autor:

Klasické kremrole

Obtížné
Ingredience
Listové těsto 1 balíček
Žloutek 1 ks
Náplň
Bílek 3 ks
Cukr krupice 120 g
Vanilkový cukr 1 ks
Moučkový cukr 90 g
Sůl 1 špetka
Klasické kremrole

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Zákusky

Kremrole upečeme, jak je popsáno v receptu Kremrole se šlehačkou. Naplníme je bílkovým sněhem, případně lehounce pocukrujeme.
Náplň: šleháme bílky se štipcem soli a přidáváme pískový cukr.
Po mírném prošlehání vložíme nádobu se sněhem do parní lázně.
Pokračujeme ve šlehání, během něhož přidáme moučkový cukr, až docílíme tuhé, lesklé bílé hmoty, kterou po zchladnutí naplníme do trubiček.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 10 x
2+
4.2 10 5 1
Recept na víkend: Pravé italské Tiramisu Články z

Komentáře k receptu: Klasické kremrole

Komentáře

  1. evelýna   22.12.2012 | 15:14 | reagovat |

    Milé dámy, pamatujte si, že nejlépe se človék poučí vlastní chybou. Je mi 59 a každou chvíli objevím něco, o čem jsem doposud neměla nejmenší tušení.

  2. kattybieber   10.11.2012 | 16:00 | reagovat |

    Mně ty kremrole za žádnou cenu nešli sundat z těch kovových tyčinek. NEvíte co dělám špatně?

  3. beba   27.01.2011 | 21:59 | reagovat |

    Ďakujem za odpoveď. Práve toho som sa bála a žiadne trubičky neplnila snehom ani šľahačkou, lebo som si myslela, že sa šľahačka roztopí a bude z toho voda. Teraz už určite vyskúšam.Zostali mi totiž od vianoc kupované trubičky,ktorých vnútro je poliate čokoládou a plnia sa šľahačkou. Ešte raz dík.

  4. beba   27.01.2011 | 10:50 | reagovat |

    Môžete mi prosím poradiť,ako mám správne plniť tie kremrole?Ten sneh môžem dať do sáčika na zdobenie a tak to naplniť?
    A keď chcem plniť len ušľahanou šľahačkou, aj tú môžem dať do sáčika? Nestratí na objeme, keď ju budem v tom sáčiku stláčať?

    1. recepty73   27.01.2011 | 11:21 | reagovat |

      Bebo,náplň dávám vždy do sáčku.Bílkovou i šlehačkovou.Pokud je smetana málo tučná,přidávám ztužovač,jinak brzy povolí a teče.Z toho sáčku to jde z lehka a rychle,nechce tu šlehačku v sáčku dlouho zahřívat v ruce.Určitě to půjde ;-) :-) ...

  5. janahejd   27.01.2011 | 5:37 | reagovat |

    Vyzkousela jsem se svym domacim listovym testem, vsem moc chutnalo, jsou dobre, lehoucke... diky za recept :)

1 2 3 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Zajíci se mohou těšit na peníze, Krysy na žhavý flirt Horoskop na další týden: Zajíci se mohou těšit na peníze, Krysy na žhavý flirt
Leden: Měsíc, kdy se lidé nejvíc rozvádějí. Dejte si pozor! Leden: Měsíc, kdy se lidé nejvíc rozvádějí. Dejte si pozor!
8 způsobů, jak si prodloužit život: Dejte si občas skleničku a vypněte televizi 8 způsobů, jak si prodloužit život: Dejte si občas skleničku a vypněte televizi
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web