Autor:

Bryndzové noky

Snadné
Ingredience
Hrubá mouka 300 g
Vejce 3 ks
Mléko 1 šálek
Sůl 1 špetka
Špek 200 g
Bryndza 200 g
Bryndzové noky

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z mouky/obilovin

Z mouky, vajec a mléka vypracujeme velmi tuhé těsto, které nastrouháme na hrubém struhadle. Uvaříme ve slané vodě. Nakrájíme špek na kostičky a vyškvaříme. Hotové noky v míse promícháme s tukem a s brynzou. Necháme chvíli v troubě prohřát. Před podáváním je posypeme špekovými škvarky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 5 x
3
3 5 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 3 (hodnoceno 5x)
Recept na víkend: Kuřecí paličky na medu a karotkové šťávě Články z

Komentáře k receptu: Bryndzové noky

Komentáře

  1. Hanach   15.04.2014 | 13:24 | reagovat | závadný

    Tak jsem vyzkoušela a musím říct, že tam máte asi v receptu nějaký překlep v množství mouky. Když jsem udělala těsto podle Vašeho předpisu, těsto bylo hodně řídké, takže jsem přisypávala a přisypávala, nakonec jsem tedy nedělala tak tuhé těsto jak píšete a nechala řidší a zavařila. Ve finále to bylo dobré :-)

  2. Tereza J.   29.08.2007 | 19:00 | reagovat | závadný

    Strapačky môžu byť s bryndzou, kapustou hlávkovou aj kyslou, tvarohom, aj so syrom, ale toto sú nokerle alebo noky ( niekde sa im hovorí tak inde onak ), ale strapačky to nie sú. Ako som už písala, strapačky sú zo surových strúhaných zemiakov. Strapačky = halušky

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 potravin, které snižují nadýmání a pomůžou při hubnutí 10 potravin, které snižují nadýmání a pomůžou při hubnutí
Celebrity na síti: Verešová připálila cukroví a Jandová tančí s dcerkou Celebrity na síti: Verešová připálila cukroví a Jandová tančí s dcerkou
Tyhle věci nikdy nedělejte během sexu! Tyhle věci nikdy nedělejte během sexu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web