Bryndzová pomazánka

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 200
      g bryndza
    • 6
      ks ředkvička
    • 1
      kelímek pomazánkové máslo nebo Lučina

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Ředkvičky nastrouháme na jemno, přidáme brynzu a pomazánkové máslo a všechno dohromady vyšleháme.
2
Brynza je dost slaná a chuťově výrazná, takže není třeba solit ani kořenit.
3
Podáváme na tmavém pečivu.
Zařazení: Chuťovky Pomazánky
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Veronika
    Veronika |

    18. 7. 2015 14:37

    Myslim že bryndzov pomazánka by mala byť z klasického masla, tak ako to je tu: http://slovenskedobroty.cz/bryndzova-pomazanka/

  • allena89
    allena89 |

    3. 5. 2014 20:54

    Výborná pomazánka, ještě jsem přidala bílý jogurt a jarní cibulku, byla to paráda.

  • evelyna.x
    evelyna.x |

    1. 5. 2014 10:49

    velmi dobrá, pochutnala jsem si :-D

  • ČernáLuna
    ČernáLuna |

    12. 3. 2014 21:03

    Opravdu moc dobrá!

  • Janaso
    Janaso |

    1. 4. 2011 19:56

    Moc dobrá! Vlastně první pomazánka, v níž mi chutnají ředkvičky.

  • Lucka Štefanovie
    Lucka Štefanovie |

    26. 2. 2009 02:15

    mne chutná

  • misa hajkova
    misa hajkova |

    8. 3. 2008 11:11

    neni moc dobra

  • Světlana Čelechovská
    Světlana Čelechovská |

    25. 4. 2007 10:28

    ...brynzu mám moc ráda a teď jak bude "májová", to bude teprve mňamka...když do pomazánky místo ředkviček vmícháte kopr, klidně větší množství dostanete taky úplně fantastickou baštu...