Autor:

Brynzová pomazánka III.

Střední
Ingredience
Bryndza  
Máslo  
Jarní cibulka
Pažitka
 
Mletý kmín  
Mletá paprika
Červená
 
Brynzová pomazánka III.

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Pomazánky

Cibuli nakrájíme nadrobno a společně s ostatními přísadami vymícháme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1
5 3 5 1

Komentáře k receptu: Brynzová pomazánka III.

Komentáře

  1. KaRa   16.04.2013 | 21:47 | reagovat |

    Vynikající.

  2. lvíček   29.01.2013 | 19:41 | reagovat |

    Moc dobrá, použil jsem normální cibuli najemno nakrájenou a přidal jsem lžíci majolky a obyč. hořčice. 8-)

  3. marikol   19.04.2012 | 11:30 | reagovat |

    maslo musi byt zmekle, nebo rostlinne ;)

    1. týjo   19.04.2012 | 11:36 | reagovat |

      to je snad jedno, když to má být zdravější tak třeba rostlinný

      1. tybrďo   19.04.2012 | 12:09 | reagovat |

        Až na to, že tu podivnou rostlinnou hmotu rozhodně nemůžeme nazývat máslem a už vůbec se o tom nedá tvrdit, že se jedná o zdravější variantu. Máslo je přírodní produkt, zato než se vyrobí ta umělotina, tak to trvá a je k tomu zapotřebí spousta syntetických látek.

  4. ČernáLuna   21.02.2012 | 10:29 | reagovat |

    Udělala jsem pomazánku ze surovin z receptu a vznikla mi drobenka dobrá akorát tak na posypání špaget :). Je možné, že jsem poměr surovin odhadla úplně špatně, autor se ho neobtěžoval napsat, ale spíš si myslím, že tam určitě chybí ještě nějaká surovina jako pojivo. Tak jsem přidala bílý jogurt a opravdu, vyšla z toho moc dobrá pomazánka :). Takže hodnotím ten recept již s tím bílým jogurtem, bez něho mi to nefungovalo.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web