Brynzová pomazánka III.

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 3
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • bryndza
    • máslo
    • jarní cibulka Pažitka
    • mletý kmín
    • mletá paprika Červená

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cibuli nakrájíme nadrobno a společně s ostatními přísadami vymícháme.
Zařazení: Chuťovky Pomazánky
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • KaRa
    KaRa |

    16. 4. 2013 21:47

    Vynikající.

  • lvíček
    lvíček |

    29. 1. 2013 19:41

    Moc dobrá, použil jsem normální cibuli najemno nakrájenou a přidal jsem lžíci majolky a obyč. hořčice. 8-)

  • tybrďo
    tybrďo |

    19. 4. 2012 12:09

    Až na to, že tu podivnou rostlinnou hmotu rozhodně nemůžeme nazývat máslem a už vůbec se o tom nedá tvrdit, že se jedná o zdravější variantu. Máslo je přírodní produkt, zato než se vyrobí ta umělotina, tak to trvá a je k tomu zapotřebí spousta syntetických látek.

  • týjo
    týjo |

    19. 4. 2012 11:36

    to je snad jedno, když to má být zdravější tak třeba rostlinný

  • marikol
    marikol |

    19. 4. 2012 11:30

    maslo musi byt zmekle, nebo rostlinne ;)

  • ČernáLuna
    ČernáLuna |

    21. 2. 2012 10:29

    Udělala jsem pomazánku ze surovin z receptu a vznikla mi drobenka dobrá akorát tak na posypání špaget :). Je možné, že jsem poměr surovin odhadla úplně špatně, autor se ho neobtěžoval napsat, ale spíš si myslím, že tam určitě chybí ještě nějaká surovina jako pojivo. Tak jsem přidala bílý jogurt a opravdu, vyšla z toho moc dobrá pomazánka :). Takže hodnotím ten recept již s tím bílým jogurtem, bez něho mi to nefungovalo.