Autor:

Kuře - sen milovníka česneku

60 minut PT0H60M
Snadné
Ingredience
Kuřecí maso
čtvrtky
 
Česnek 1 ks
Máslo  
Drůbeží vývar  
Příloha
Brambory  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Maso dáme do pekáčku, obložíme plátky másla a po cca 20 min. pečení při prvním podlévání přidáme neoloupané stroužky česneku. Pečeme za častého přelévání šťávou (maso je pak křehké, šťavnaté a kůžička křupavá a zlatá).

Po upečení česnek propasírujeme, dužnina šťávu zahustí, touto úpravou česnek získá lahodnou, jemnou chuť, která nedělá problémy ani lidem, kteří mají citlivější trávení (žlučníkáři ap.). Je to opravdu moc dobré, a také byt není tak zamořený typickým česnekovým odérem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Hovězí ragú se zeleninou Tip na sváteční oběd: skvělá chuť ragú Články z

Komentáře k receptu: Kuře - sen milovníka česneku

Komentáře

  1. káč   04.07.2015 | 12:40 | reagovat |

    Tak momentálně to zkouším k obědu.. :) Hrozně moc jednoduchej a levnej oběd.. jsem na to zvědavá, akorád místo brambor, zvolím jako přílohu rýži ;)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web