Kuře na tymiánu III.

Hodnocení:

Moje:

-
4
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks kuřecí maso celé kuře
    • 2
      lžíce máslo
    • cibule
    • celer
    • 2
      snítka tymián
    • 1
      lžička kečup
    • sůl
    • marináda
    • 3
      lžíce ocet
    • 0,5
      šálek olej
    • bobkový list
    • 2
      ks hřebíček
    • 3
      stroužek česnek

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kuře rozdělíme na porce, osolíme, vložíme do porcelánové mísy a posypeme tymiánem. V kastrolku smícháme suroviny na marinádu a svaříme. Do vychladlé přidáme prolisovaný česnek a nalijeme na kuře. Necháme přes noc proležet. V pánvi zahřejeme máslo a krátce na něm opečeme ze všech stran marinované kuře. Přidáme nakrájený celer, přidáme část marinády a pečeme v troubě. Podáváme s opečenými brambory.
Zařazení: Maso Drůbeží

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.