Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 8x
1 1 5
Autor:

Úžasná "roláda" z mletého masa v "srnčím hřbetě"

Střední
Ingredience
Mleté maso  
Anglická slanina  
Vejce  
Sýr  
Zelenina  
Klobása  
Úžasná "roláda" z mletého masa v "srnčím hřbetě"

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Mleté maso osolíme, opepříme, přidáme vajíčko, trochu zahustíme strouhankou. Vymastíme formu SRNČÍ HŘBET. Dvěmi třetinami masové směsi vyložíme formu. Na masovou směs dáme plátky anglické. Do dvou vajíček dáme lžíci hrubé mouky, zahustíme sýrem, rozšleháme. Vaječnou směs vylijeme na anglickou. Do ní vmáčkneme co máme. Klobásu, papriku, kukuřici, hrášek, cokoliv. Zbylým masem „zavřeme“ formu. Přikryjeme alobalem a pečeme na 175 °C cca hodinu.
„Roláda“ se krásně upeče, bez problému se dá vyndat z formy. A na řezu je fakt krásná. My mám k ní nejraději bramborovou kaši a nějaký zeleninový salát.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Oznámkujte recept jako ve škole 1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 8x)
Arašídy v růžové vodě Báječné chutě Maroka. Vyzkoušejte jejich speciality Články z

Komentáře k receptu: Úžasná "roláda" z mletého masa v "srnčím hřbetě"

Komentáře

  1. jmuell1   28.01.2012 | 9:51 | reagovat | závadný

    Opravdová dobrůtka! A dá se do ní "nacpat" v podstatě cokoliv! Chutnala všem. Děkuji, určitě znovu uvařím!

  2. michal jakouš   05.09.2010 | 9:30 | reagovat | závadný

    výhoda tohoto receptu je že tam můžete nacpat co chcete-dávám za 1.

  3. Hana Štricková   10.11.2008 | 13:03 | reagovat | závadný

    Pekla jsem bez pečícího papíru, pouze ve vymazané formě a šlo to vyklopit parádně.:-)

  4. Milena Sibliková   06.11.2008 | 19:25 | reagovat | závadný

    Viděla jsem tuto roládu v nějakém webu i s fotkama a postupem, kde byl též použit pečící papír a po upečení to moc pěkně vypadalo. Ještě jsem to ale nezkoušela.

  5. Hana Štricková   06.11.2008 | 8:21 | reagovat | závadný

    Upekla jsem a celá rodina jen mlaskala. Spotřebovala jsem na tři srnčí hřbety 1kg mletého masa (přidala jsem strouhanku jako při sekané).Na náplň jsem použila do každého hřbetu - 2ks párků překrojených polél,2ks vajícek na tvrdo- také překrojených podél, přidala jsem proužky zelené papriku. Vyšlo to přesně.Děkuji za recept

1 2 3 Další

Přihlášení

zapoměl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Jak aktivovat svůj účet

Pokud již máte účet v předchozí verzi webu, přihlašte se pomocí svých původních přihlašovacích údajů. Při prvním přihlášení Vás web vyzve k nové registraci, pomocí které se aktivuje Váš účet. Po aktivaci účtu se již budete přihlašovat pomocí emailu a hesla.

Jak aktivovat svůj účet?

Další weby Mladé fronty

Dialog
X