Kotlety plněné petrželkou a sýrem

Hodnocení:

Moje:

60 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • vepřové kotlety
    • petrželka
    • sýr
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kotlety nařízneme a naklepeme tak, abychom mohli vytvořit kapsu. Petrželku nakrájíme nadrobno a smícháme se sýrem. Naklepané kotlety posolíme, popepříme a plníme petrželkou se sýrem, utvoříme kapsu, kterou upevníme párátkem nebo nití. Smažíme ve větším množství tuku doměkka. Podáváme s hranolky nebo brambory a zeleninovým salátem.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Anonym
    Anonym |

    8. 2. 2007 17:13

    Struhana cihla postaci ale dle chuti :)))

  • marcela slamdeckova
    marcela slamdeckova |

    3. 2. 2005 17:29

    naplnene kotlety po stranach priklepneme a nejlepe je smazit ve fritaku,aby se kotlety osmazily po obou stranach najednou a tim se zamezi vyteceni syru..

  • as
    as |

    3. 2. 2005 08:56

    Mám dojem, jestli ten sýr nebude vytékat. Přece jen, chvilku to trvá, než se vepřové usmaží...

  • marie krejzarova
    marie krejzarova |

    2. 2. 2005 17:24

    Jaký sýr mám použít?