Autor:

Kotlety na jablkách

Střední
Ingredience
Vepřové kotlety
řízky apod.
4 ks
Jablka
2 - 3
3 ks
Cibule
velká
1 ks
Dijonská hořčice 2 lžíce
Sůl  
Pepř mletý  
Vývar
na podlití
 
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Vepřové kotlety naklepeme, osolíme, opepříme, na rozpáleném oleji na pánvi opékáme po obou stranách téměř doměkka. Mezitím na druhé pánvi na trošce oleje opékáme neoloupaná jablka, nakrájená na osminky, a cibuli nakrájenou na kolečka nebo na klínky - cca 5 min. Když jsou kotlety opečené, přidáme 2 lžíce dijonské hořčice, podlijeme vývarem, promícháme, vložíme opečená jablka a cibuli a necháme cca 5 min. probublávat. Podáváme s vařenými brambory a sklenkou bílého vína, je to opravdu výborná záležitost.

Recept je mírně upravená verze z časopisu Apetit. Tak dobrou chuť!

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1
5 3 5 1
Anglický masový páj Mleté maso - nekonečno možností Články z

Komentáře k receptu: Kotlety na jablkách

Komentáře

  1. jana2009   10.06.2016 | 21:24 | reagovat |

    Jednoduché,rychlé a dobré.skvělá kombinace

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první 8 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první
Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět? Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět?
Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad! Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web