Autor:

Koprovka

Obtížné
Ingredience
Hladká mouka 50 g
Hovězí maso  
Hovězí vývar  
Smetana 2 dl
Mléko 2 dl
Máslo 1 lžička
Kopr
čerstvý
1 svazek
Cukr  
Ocet  
Sůl  

Postup přípravy:

V troše mléka rozšleháme mouku a vmícháme do části vroucího vývaru se zbylým mlékem. Vaříme s přidáním cukru, octa, případně soli. Podle potřeby ředíme vývarem. Nakonec vmícháme smetanu, kousek másla a opranou, nadrobno rozsekanou nať kopru. Uvařené hovězí maso nakrájíme na plátky a podáváme s knedlíky a omáčkou. Můžeme přizdobit malou snítkou kopru.

Varianta: Místo masa můžeme k omáčce podávat natvrdo uvařená rozpůlená vejce a místo knedlíku brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Koprovka

Komentáře

  1. Anonymous   13.04.2011 | 18:24 | reagovat |

    vynikajici

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox! 8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox!
Proměna ložnice: z neútulného prostoru perfektní oáza klidu! Proměna ložnice: z neútulného prostoru perfektní oáza klidu!
Pleťový „jojo efekt" a jak mu zabránit Pleťový „jojo efekt" a jak mu zabránit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web