Kedlubnová polévka se sýrem

Hodnocení:

Moje:

-
4
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      ks kedlubna větší
    • 5
      ks rajčata
    • 1
      ks pórek
    • 1
      ks vejce
    • 20
      g máslo
    • 50
      g sýr
    • pažitka
    • sůl
    • polévkové koření

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Oloupané kedlubny nahrubo nastrouháme, v hrnci je zpěníme na másle, zalijeme vodou a přivedeme k varu. K téměř měkkým kedlubnám přidáme na kolečka nakrájený pórek a rajčata, ochutíme a dovaříme. Stáhneme z ohně, zašleháme vejce a ozdobíme strouhaným sýrem a pažitkou.
Zařazení: Polévky

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.