Autor:

Kedlubnová polévka se sýrem

Snadné
Porce: 4
Ingredience
Kedlubna
větší
2 ks
Rajčata 5 ks
Pórek 1 ks
Vejce 1 ks
Máslo 20 g
Sýr 50 g
Pažitka  
Sůl  
Polévkové koření  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Oloupané kedlubny nahrubo nastrouháme, v hrnci je zpěníme na másle, zalijeme vodou a přivedeme k varu. K téměř měkkým kedlubnám přidáme na kolečka nakrájený pórek a rajčata, ochutíme a dovaříme. Stáhneme z ohně, zašleháme vejce a ozdobíme strouhaným sýrem a pažitkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Blitva Chorvatsko na talíři Články z

Komentáře k receptu: Kedlubnová polévka se sýrem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší? Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší?
Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží? Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží?
Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web