Autor:

Kedlubnová dobrota

Snadné
Ingredience
Kedlubna 4 ks
Šunka
nebo měkký salám
50 g
Česnek 4 stroužek
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Cibule 1 ks
Hladká mouka 1 lžíce
Sojová omáčka 2 lžíce
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Ze zeleniny

Na oleji zpěníme cibuli, přidáme nahrubo nastrouhané kedlubny, okořeníme a dusíme, můžeme trochu podlít. Zahustíme troškou mouky, přidáme drcený česnek a na nudličky nakrájený salám, dochutíme sójovou omáčkou. Nemělo by to být moc řídké.

Podáváme s chlebem nebo bramborami.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Sibirky s malinovým přelivem Domácí zmrzlina - jak na ni? Články z

Komentáře k receptu: Kedlubnová dobrota

Komentáře

  1. Jarka O.   02.03.2011 | 13:33 | reagovat |

    Tohle nepatří do Zdravě i chutně ;-)

    1. Tereza T   03.03.2011 | 15:16 | reagovat |

      Opraveno, díky.

  2. Jana Kutačová   13.05.2006 | 17:24 | reagovat |

    Mám ráda kedlubny,tak tohle zařadím mezi oblíbené papání.:o)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web