Autor:

Kebab II.

Snadné
Ingredience
Vepřová plec 600 g
Cibule 3 ks
Paprika 3 ks
Rajčata 3 ks
Brambory 3 ks
Česnek 3 stroužek
Žampiony 3 ks
Sůl  
Pepř mletý  
Mletá paprika
lze i pálivá
1 lžíce
Hladká mouka 1 lžíce
Sádlo 2 lžíce
Červené víno 50 ml

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso nakrájíme na kousky, osolíme, opepříme a opečeme na sádle. Přidáme nadrobno krájenou cibuli a na proužky nakrájenou papriku. Orestujeme a zaprášíme hladkou moukou a osmahneme. Zalijeme vývarem (stačí vařící voda) a krátce podusíme. Přidáme nakrájené brambory, rajčata, žampióny, utřený česnek, červené víno a dusíme doměkka. Dochutíme a podáváme třeba s chlebem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Jarní závitky na špenátě Ingredience s nádechem jara Články z

Komentáře k receptu: Kebab II.

Komentáře

  1. Anonym   13.06.2005 | 21:33 | reagovat |

    Je to dobre, rikame tomu "vinen kebab" Podavam vyhradne s bilym chlebem:-))

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré! Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré!
Celebrity na síti: Zorka Hejdová a Karolína Kurková jako tmavovlásky Celebrity na síti: Zorka Hejdová a Karolína Kurková jako tmavovlásky
Styl od A do Z: Zapleťte si hravé culíky! Zvládne je každý Styl od A do Z: Zapleťte si hravé culíky! Zvládne je každý
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web