Kebab II.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Věra z DC

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 600
      g vepřová plec
    • 3
      ks cibule
    • 3
      ks paprika
    • 3
      ks rajčata
    • 3
      ks brambory
    • 3
      stroužek česnek
    • 3
      ks žampiony
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      lžíce mletá paprika lze i pálivá
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • 2
      lžíce sádlo
    • 50
      ml červené víno

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso nakrájíme na kousky, osolíme, opepříme a opečeme na sádle. Přidáme nadrobno krájenou cibuli a na proužky nakrájenou papriku. Orestujeme a zaprášíme hladkou moukou a osmahneme. Zalijeme vývarem (stačí vařící voda) a krátce podusíme. Přidáme nakrájené brambory, rajčata, žampióny, utřený česnek, červené víno a dusíme doměkka. Dochutíme a podáváme třeba s chlebem.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Anonym
    Anonym |

    13. 6. 2005 21:33

    Je to dobre, rikame tomu "vinen kebab" Podavam vyhradne s bilym chlebem:-))