Autor:

Kebab II.

Snadné
Ingredience
Vepřová plec 600 g
Cibule 3 ks
Paprika 3 ks
Rajčata 3 ks
Brambory 3 ks
Česnek 3 stroužek
Žampiony 3 ks
Sůl  
Pepř mletý  
Mletá paprika
lze i pálivá
1 lžíce
Hladká mouka 1 lžíce
Sádlo 2 lžíce
Červené víno 50 ml

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso nakrájíme na kousky, osolíme, opepříme a opečeme na sádle. Přidáme nadrobno krájenou cibuli a na proužky nakrájenou papriku. Orestujeme a zaprášíme hladkou moukou a osmahneme. Zalijeme vývarem (stačí vařící voda) a krátce podusíme. Přidáme nakrájené brambory, rajčata, žampióny, utřený česnek, červené víno a dusíme doměkka. Dochutíme a podáváme třeba s chlebem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Rebarborové cheesecaky Tip na víkend: skvělé recepty s rebarborou Články z

Komentáře k receptu: Kebab II.

Komentáře

  1. Anonym   13.06.2005 | 21:33 | reagovat |

    Je to dobre, rikame tomu "vinen kebab" Podavam vyhradne s bilym chlebem:-))

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web