Karibská kuřecí stehna

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks kuřecí stehna paličky i horní
    • 1
      lžíce med
    • 1
      lžíce kečup - jemný
    • 1
      lžička chilli
    • 1
      lžička citronová šťáva
    • olej na opečení

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vezmeme tu největší pánev nebo kastrol, co máme a minutu po rozehřívání na něj nalijeme olej, aby pokryl dno. Kuřecí stehna po obou stranách prořízneme nožem podél obou kostí hluboko, až ke kosti (aby se tam dostalo teplo). Mezitím smícháme všechny ingredience. Mixturou pomažeme stehna z obou stran a pečeme asi 15 minut na každé straně v pánvi. Tím, že je do masa udělaný zářez, teplo se dostane až ke kosti.
2
Před podáváním osolíme a podle chuti ještě opepříme bílým nebo cayenským pepřem.
Zařazení: Maso Drůbeží

Komentáře k receptu

  • Zidane
    Zidane |

    29. 11. 2015 03:02

    Za prvé... pomažte mixturou a opékejte... proč? Proč to nenechat chvíli čekat, aby si to vsáklo chuť? A za druhé - opékat na pánvi... to se stihne udělat? Já bych to tedy spíš pekl v troubě a jak čtu komentáře, nejsem mimo...

  • Zidane
    Zidane |

    29. 11. 2015 03:00

    Pomažte mixturou a pak opékejte... a co když to pomažu a nechám pár hodin být (jsou tři ráno, připravuju to zcela záměrně... nechám to uležet a k obědu to jen dodělám? Myslím, že tím můžu jenom výsledku pomoci. A OPÉKAT kuřecí stehna na pánvi? To se mi nepozdává, to se stihne udělat? Těžko, jak čtu komentáře...

  • Skira
    Skira |

    25. 9. 2015 13:30

    Marináda dobrá, ale pečení na pánvi...absolutně nedostatečné. Stehna jsou z venku černá, ale uvnitř syrová. Chce to po krátkém osmahnutí klasické pečení v troubě.

  • Filip
    Filip |

    19. 7. 2014 16:25

    Zkoušel jsem tenhle recept a je to nemožný ted to dopékám v troubě aby byli pořádně udělaný !! SHIT recept tohle!!!! :-D :-|

  • Víťa & spol.
    Víťa & spol. |

    18. 5. 2014 14:09

    Asi to má být v troubě, začali jsem na vařiči osmahnutími, ale nezdálo se mi to. Po rodinné poradě jsme to tedy šoupli do trouby na 200°C (horní i spodní ohřev posazené kousek níž) 15minut, pak (při otáčení) snížili na 170°C a aspoň 20minut. Ke konci jsem to podlil trochu horkou vodou na šťávu. Marinády jsem musel udělat 2x tolik, ale kvůli dětem jsem dali méně chili a případně dokořenili na talíři. Bylo to moc dobré, jen to ještě chtělo asi o pár minut dýl, (maso nepadalo od kosti).

  • Iveta
    Iveta |

    24. 2. 2014 12:33

    Pokud jsou stehna větší je absolutně nemožné je opékat z každé strany 15 min, zbyli by mi z toho brikety a ne stehna (připalovalo se mi to již po 5ti min.). Příště zkusím v troubě. Ale marináda je super i na grilování venku. :))

  • Tiffany Outlet
    Tiffany Outlet |

    2. 11. 2013 19:18

    <p>Tiffany Blue initially appeared in the include of Tiffany's Blue Publication in 1878, it had been named Neglect-me-glowing blue or robin ovum glowing blue. Around this very day, Blue Publication, as usual, offers by far the most lovely bright Tiffany jewellery selections that have been designed by seasoned artists developed. In accordance with the Tiffany scientists?ˉ praoclaiming that the colour to acquire the respect must be associated with turquoise has swept in jewellery business at nineteenth century. Turquoise had also been the Victorian wedding brides?ˉ preferences, they generally proficient to wedding event visitors the inlaid turquoise brooch in dove design. Tiffany?ˉs developer Picasso paloma also creates dove and olive leaf design tiffany sterling diamond necklace, <strong>tiffany sterling earring </strong> in 2013. </p> <a href="http://www.theorchard.com/jewellry.html" title="Tiffany Outlet">Tiffany Outlet</a>

  • Tiffany Outlet
    Tiffany Outlet |

    1. 11. 2013 14:52

    <p>Tiffany jewelry is actually a renowned which has been composing for 170 many years, as the world-renowned Tiffany Light blue shows flawless good quality and renowned romantic endeavors of Tiffany jewelry. The traditional Tiffany Light blue Container holds two brand name?ˉs varieties: design and innovation. Each see of Tiffany Light blue Container can instantaneously identify the gift idea of superior good quality and extreme style. Tiffany Light blue Container adds elegant and passionate surroundings for folks?ˉs significant second in everyday life. Whether it be a party, graduating wedding service, wedding anniversaries party, or advertising and marketing routines, Tiffany Light blue Container is one of the very best benefits yourself or other individuals. Little girls might want to purchase legitimate or <strong>inexpensive tiffany jewelry</strong> to buddies or on their own to wear, whilst gentlemen would pick Tiffany cufflinks, tiffany silver titanium and rings men's rings. </p> <a href="http://www.theorchard.com/jewellry.html" title="Tiffany Outlet">Tiffany Outlet</a>

  • Zbyněk
    Zbyněk |

    22. 8. 2013 14:05

    Oheň jsem nastavil na 4/9 a stejně se mi to spálilo, tak jsem to spálené musel oškrabat a tím se chuť medu a chilli úplně vytratila, takže nic moc. příště to zkusím v troubě, snad to bude lepší.

  • longchamp sale uk
    longchamp sale uk |

    22. 6. 2013 07:01

    Carrier Longchamp longchamp sale uk http://longchampuktote.biz

  • Evča
    Evča |

    19. 3. 2013 11:11

    Směs je výborná... nedělám celá stehna, ale nakrájím prsíčka na malé kousky, namočím do marinády a s rýži je to mňamka! :-P

  • xXx
    xXx |

    20. 7. 2012 16:55

    Nedoporučuji, zatím nejhorší recept, který jsem zde našel.

  • Jára
    Jára |

    14. 7. 2012 21:10

    Na kolik stupňů jsi to dělala?

  • Káťa a Bára
    Káťa a Bára |

    11. 3. 2012 08:52

    Budeme vařit doufáme že to bude dobré. O:-) =-O :-\

  • kuba triska
    kuba triska |

    15. 3. 2011 10:26

    bylo to hrozny k lidlu nema to zadnej smak

  • Richard Banát
    Richard Banát |

    20. 8. 2008 12:24

    Tenhle recept jsem navařil mé pra-babičce a chutnalo nám to, jenže jsem to trošku na té pánvy spálil-takže mírně spálené. Richard Banát 14 Let

  • Monika Kaznowska
    Monika Kaznowska |

    26. 3. 2008 20:51

    Ja jsem to delala v troube a bylo to super!Asi cca 30 min. zalezi na jaky to date stupen.

  • Helena
    Helena |

    19. 2. 2008 08:55

    Tak nevím. Pekla jsem (poučena příspěvkem od DlG) na mírném ohni a nařízlá stehýnka se uvnitř skutečně za 15-20 min propekla. Nespálila jsem je, ale kůrčička byla místy až zčernalá a nemůžu říct, že by nás recept oslnil. Asi už dělat nebudu.

  • Baruška
    Baruška |

    7. 4. 2007 14:16

    je to skvělé dnes jsem to udelala k obedu a vazne doporucuji!!!

  • DoG
    DoG |

    4. 2. 2007 22:14

    no skoda, ze nie je povadane, na akom ohni sa to ma pripravit.. mne sa ta zmes okamzite spalila:( aj oleju by to chcelo viac.