Karbanátky z tofu

moje hodnocení:

4,7

hodnotilo: 3
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 400
      g tofu
    • 2
      lžíce máslo
    • 1
      lžíce zeleninový vývar
    • 1
      ks mrkev
    • 2
      ks cibule
    • 1
      ks vejce
    • 1
      lžíce bylinková směs
    • 4
      lžíce strouhanka
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 4
      lžíce rostlinný olej
    • 400
      g výhonky munga
    • 1
      ks citron (Štáva)

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Tofu rozmačkáme vidličkou. Na rozehřátém másle tofu podusíme společně s vývarem asi 2 minuty. Poté sejeme z plotny. Zeleninu očistíme, jemně nastrouháme a vmícháme do tofu. Přidáme vejce, bylinky a strouhanku, rozmícháme, osolíme a opepříme. Navlhčenýma rukama vytvarujeme karbanátky, které smažíme na 2 lžících oleje z každé strany asi 5 minut. Výhonky propláchneme a necháme okapat. Za 2 lžic oleje, citronové šťávy, soli a pepře připravíme zálivku, vmícháme ji do výhonků a podáváme s karbanátky.
Zařazení: Pokrmy

Komentáře k receptu

  • kraky
    kraky |

    17. 3. 2007 11:05

    O jakou smes bylinek jde?