Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3x
1- 1 5
Autor:

Karbanátky z tofu

Snadné
Ingredience
Tofu 400 g
Máslo 2 lžíce
Zeleninový vývar 1 lžíce
Mrkev 1 ks
Cibule 2 ks
Vejce 1 ks
Bylinková směs 1 lžíce
Strouhanka 4 lžíce
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Rostlinný olej 4 lžíce
Výhonky munga 400 g
Citron
(Štáva)
1 ks
Karbanátky z tofu

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy

Tofu rozmačkáme vidličkou. Na rozehřátém másle tofu podusíme společně s vývarem asi 2 minuty. Poté sejeme z plotny. Zeleninu očistíme, jemně nastrouháme a vmícháme do tofu. Přidáme vejce, bylinky a strouhanku, rozmícháme, osolíme a opepříme. Navlhčenýma rukama vytvarujeme karbanátky, které smažíme na 2 lžících oleje z každé strany asi 5 minut. Výhonky propláchneme a necháme okapat. Za 2 lžic oleje, citronové šťávy, soli a pepře připravíme zálivku, vmícháme ji do výhonků a podáváme s karbanátky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Oznámkujte recept jako ve škole 1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1- (hodnoceno 3x)
Arašídy v růžové vodě Báječné chutě Maroka. Vyzkoušejte jejich speciality Články z

Komentáře k receptu: Karbanátky z tofu

Komentáře

  1. kraky   17.03.2007 | 11:05 | reagovat | závadný

    O jakou smes bylinek jde?

Přihlášení

zapoměl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Jak aktivovat svůj účet

Pokud již máte účet v předchozí verzi webu, přihlašte se pomocí svých původních přihlašovacích údajů. Při prvním přihlášení Vás web vyzve k nové registraci, pomocí které se aktivuje Váš účet. Po aktivaci účtu se již budete přihlašovat pomocí emailu a hesla.

Jak aktivovat svůj účet?

Další weby Mladé fronty

Dialog
X