Autor:

Kari bulgur se zeleninou a kuřecím

20 minut PT0H20M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Bulgur 1 hrnek
Sůl  
Olej  
Kuřecí prsa 2 ks
Hrášek
(mražený je dostupnější)
1 šálek
Zelené fazolky 1 hrst
Mražená kukuřice 1 šálek
Kari 1 lžička
Kurkuma 2 špetka
Kari bulgur se zeleninou a kuřecím

Postup přípravy:

Bulgur opláchněte a vařte dle návodu (pokud jste návod vyhodili - v lehce osolené vodě na mírném ohni vařte 12-15 minut, ochutnejte, zda vám takto uvařený vyhovuje, pokud máte raději měkčí, nechte o pár minutek déle, a zceďte).

Kuřecí prsa nakrájejte na kousky, osolte a na trošce oleje orestujte. Přidejte zeleninu. Až změkne, přisypte koření a pořádně promíchejte - hlavně tak, aby se vám koření nepřipálilo. Vmíchejte uvařený bulgur a restujte 1-2 minutky, dokud se koření krásně neobalí okolo bulguru. Dosolte podle chuti.

Servírujte jako hlavní jídlo (jako rizoto) nebo jako přílohu (třeba i bez masa) k jídlu dle vlastního uvážení.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
2+
4.33 3 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2+ (hodnoceno 3x)
Báječný bochník Recept od čtenářky časopisu F.O.O.D.: Báječný bochník Články z

Komentáře k receptu: Kari bulgur se zeleninou a kuřecím

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete 8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete
Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu
Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web