Autor:

Kari bulgur se zeleninou a kuřecím

20 minut PT0H20M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Bulgur 1 hrnek
Sůl  
Olej  
Kuřecí prsa 2 ks
Hrášek
(mražený je dostupnější)
1 šálek
Zelené fazolky 1 hrst
Mražená kukuřice 1 šálek
Kari 1 lžička
Kurkuma 2 špetka
Kari bulgur se zeleninou a kuřecím

Postup přípravy:

Bulgur opláchněte a vařte dle návodu (pokud jste návod vyhodili - v lehce osolené vodě na mírném ohni vařte 12-15 minut, ochutnejte, zda vám takto uvařený vyhovuje, pokud máte raději měkčí, nechte o pár minutek déle, a zceďte).

Kuřecí prsa nakrájejte na kousky, osolte a na trošce oleje orestujte. Přidejte zeleninu. Až změkne, přisypte koření a pořádně promíchejte - hlavně tak, aby se vám koření nepřipálilo. Vmíchejte uvařený bulgur a restujte 1-2 minutky, dokud se koření krásně neobalí okolo bulguru. Dosolte podle chuti.

Servírujte jako hlavní jídlo (jako rizoto) nebo jako přílohu (třeba i bez masa) k jídlu dle vlastního uvážení.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Guacamole avokádový dip IQ menu nejen pro vaši hlavu Články z

Komentáře k receptu: Kari bulgur se zeleninou a kuřecím

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox! 8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox!
Proměna ložnice: z neútulného prostoru perfektní oáza klidu! Proměna ložnice: z neútulného prostoru perfektní oáza klidu!
Pleťový „jojo efekt" a jak mu zabránit Pleťový „jojo efekt" a jak mu zabránit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web