Autor:

Karbanátky z tresky

Střední
Ingredience
Filé z tresky 400 g
Petrželka 2 lžíce
Vejce 1 ks
Strouhanka 1 lžíce
Tvaroh 100 g
Cibule 1 ks
Rostlinný olej 6 lžíce
Hlávkový salát
(Několik listů)
 
Hladká mouka 1 lžíce
Sůl  
Pepř mletý  
Karbanátky z tresky

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Filé omyjeme a vaříme v páře asi 10 minut. Cibuli nakrájíme nadrobno, přidáme vejce, tvaroh, špetku soli, strouhanku a petrželku. Vše společně s treskou rozmixujeme. Ze směsi připravíme 12 karbanátků, obalíme je v mouce a smažíme na rozpáleném oleji dozlatova. Karbanátky podáváme na listech hlávkového salátu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Paella Tip na víkend: Barevné Španělsko Články z

Komentáře k receptu: Karbanátky z tresky

Komentáře

  1. Lucie Mlýnková   03.08.2009 | 18:20 | reagovat |

    Té petrželky jsem přidalá více, protože ji máme moc rádi, nezbytnou součásti je pro nás i česnek, bylo to naprosto výborné :-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré! Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré!
Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat
Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč? Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web