Autor:

Karbanátky z tresky

Střední
Ingredience
Filé z tresky 400 g
Petrželka 2 lžíce
Vejce 1 ks
Strouhanka 1 lžíce
Tvaroh 100 g
Cibule 1 ks
Rostlinný olej 6 lžíce
Hlávkový salát
(Několik listů)
 
Hladká mouka 1 lžíce
Sůl  
Pepř mletý  
Karbanátky z tresky

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Filé omyjeme a vaříme v páře asi 10 minut. Cibuli nakrájíme nadrobno, přidáme vejce, tvaroh, špetku soli, strouhanku a petrželku. Vše společně s treskou rozmixujeme. Ze směsi připravíme 12 karbanátků, obalíme je v mouce a smažíme na rozpáleném oleji dozlatova. Karbanátky podáváme na listech hlávkového salátu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Pikantní pečený guláš Lahůdky a speciality maďarské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Karbanátky z tresky

Komentáře

  1. Lucie Mlýnková   03.08.2009 | 18:20 | reagovat |

    Té petrželky jsem přidalá více, protože ji máme moc rádi, nezbytnou součásti je pro nás i česnek, bylo to naprosto výborné :-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete
Dcera Dády a Felixe Slováčka o tom, jak prožívá rozvod svých rodičů! Dcera Dády a Felixe Slováčka o tom, jak prožívá rozvod svých rodičů!
Tento týden v Ulici: Adriana vyhodí Eddieho z Coolny a znovu sáhne po drogách! Tento týden v Ulici: Adriana vyhodí Eddieho z Coolny a znovu sáhne po drogách!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web